Als u beton ciré koopt wilt u wel dat het netjes wordt gebracht, geplaatst en afgewerkt

Op zoek naar een leuke en in Nederland nieuwe manier van wandbekleding? Kies voor beton ciré voor een duurzaam product dat niet duurder is vergelijken bij normale stuc. Kies wel voor een bedrijf waar u niet alleen beton ciré kunt kopen, maar dat u ook helpt bij het aanbrengen en afwerken van de stuclaag. Kom anders eens kijken bij de speciaalzaak van Stuc en Stone in Schijndel. In de showroom bekijkt u alle mogelijkheden. Voor ieder budget is er een geschikte oplossing te vinden. Het is ook lekker makkelijk dat u voor het kopen van de beton ciré en de afwerking op uw muren maar een bedrijf in hoeft te schakelen. Dat werkt een stuk sneller en voorkomt misverstanden!

Unieke producten zoals beton ciré binnen budget kopen bij de specialist in Brabant

In het buitenland is het al jaren populair, maar nu is Nederland toch ook echt aan de beurt. Beton ciré is de nieuwe hype. De gladde wandbekleding gaat lang mee en is niet duur. U hoeft er eigenlijk niet eens de deur voor uit. Op de website van Stuc en Stone vindt u alle opties en kleurcombinaties in de overzichtelijke webshop terug. Blijft dus gewoon lekker in de luie stoel zitten om u te oriënteren. En heeft u vragen over de materialen, dienstverlening, of de kosten? Neem dan even contact op. Er is voor ieder budget een oplossing bij Stuc en Stone. Wilt u eerst van dichtbij bekijken wat u nu eigenlijk koopt? Dan staan de deuren van de showroom in Schijndel voor u open! Kom ook betonstuc kopen bij Stuc en Stone!

Kies zelf de kleur als u beton ciré gaat kopen

Uw woning begint echt toe te zijn aan een nieuwe uitstraling. Tijd voor een lift. Gebruik het steeds populairder wordende beton stuc om uw wanden weer als nieuwe eruit te laten zien. Het wordt alleen een beetje te gek om ook alle meubels en de keuken te vervangen omdat deze anders niet past bij uw nieuwe wandbekleding of vloer. Stuc en Stone heeft hiervoor een oplossing. In plaats van uw meubels bij uw muren te laten matchen, draait u het gewoon om! Kom in de showroom kijken naar de verschillende soorten beton ciré die u in oneindig veel kleuren kunt kopen. Neem als u langskomt meteen foto’s mee van uw huidige interieur en ga samen met een adviseur op zoek naar de kleur die perfect matcht bij uw bank, eettafel of keukenblok.