Myvirtualassistant

Alles over de Verklaring Omtrent het Gedrag (vog aanvragen).

Waarom een VOG via internet aanvragen? Als individu heb je soms een VOG nodig, ook wel een testament van goed direct of een verklaring van goed gedrag genoemd. Een VOG is normaal gesproken vereist bij het uitvoeren van capaciteiten inclusief zwakke mensen, geheime informatie en contant geld. De VOG wordt verwacht bij het aangaan van een betaalde arbeidsrelatie, opzettelijk werk, een visumaanvraag of hervestiging. U kunt de VOG aanvragen, het is gerechtvaardigd voor de organisatie en de situatie waarvoor de aanvraag is ingediend. De aanvraag wordt onderzocht door Justis. Aan een VOG is geen vast tijdstip van legitimiteit verbonden. Het tijdstip van legitimiteit wordt bepaald door de instantie die de VOG noemt.

Wat is een VOG?

Als werkgever of werknemer is het belangrijk dat u kennis heeft van een Verklaring Omtrent het Gedrag, ook wel VOG genoemd. Voordat u zich hiervoor aanmeldt, is het van belang dat u weet wat de VOG inhoudt, hoe u deze en andere aspecten kunt aanvragen. Mocht je na dit artikel nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg met je VOG-aanvraag.

 • Werknemers
 • Werkgevers
 • Rechtspersonen

Een Verklaring Omtrent het Gedrag bevat gegevens die voor u en uw leidinggevende noodzakelijk zijn. Om een VOG aan te vragen, dient uw aanvraag bepaalde gegevens te bevatten. Uw sollicitatie moet bijvoorbeeld uw eigen gegevens bevatten. Het zou ideaal zijn als u nadenkt over:

 • Initialen
 • Achternaam
 • Geslacht
 • Adres
 • Geboortedatum
 • Afkomst

Ondanks deze gegevens is het bovendien van belang dat u uw motivering van de sollicitatie, uw functie en de naam van de vereniging waar u werkt, kenbaar maakt.

Afhankelijk van uw screeningprofiel vindt dan een screening plaats. Uit deze screening moet blijken of u in het verleden gedrag heeft aangegeven dat beledigend is voor uw toekomstige positie of onderneming.

Als klant vraag je een VOG aan om aan te tonen dat je eerdere gedrag geen probleem vormt met je toekomstige functie of opdracht. Bedrijven vragen regelmatig om een Verklaring Omtrent het Gedrag. Voor bepaalde gebieden is het zelfs verplicht om een VOG aan te vragen. Uw manager beschouwt een To-be als extra beveiliging en voordelen aanzienlijk als u die heeft.

Als koper kunt u bij het aanvragen van een VOG ook verschillende doelen hebben: bijvoorbeeld voor een visumaanvraag of vergunningaanvraag.

Ongeacht of u een Verklaring van Goed Gedrag krijgt, hangt af van verschillende voorwaarden. Deze worden later in meer detail toegelicht. Al met al krijgt u een VOG voor het geval u in het verleden geen strafbaar feit heeft gepleegd dat op uw functie of onderneming van toepassing is.

Myvirtualassistant

Volg een Six Sigma Training en benut het potentieel van jouw organisatie

Wil jij jouw organisatie en medewerkers efficiënt en effectief laten werken? Volg dan een Six Sigma training van L6Sigmacoach. Deze specialist geeft door middel van deze trainingen handvatten en structuur om het potentieel van jouw organisatie te verduidelijken. Ze bieden cursussen aan voor verschillende typen organisaties. Hierdoor biedt deze specialist gegarandeerd een cursus aan die naadloos aansluit op jouw situatie. Doe hier je voordeel mee en optimaliseer de effectiviteit en efficiëntie van jouw organisatie.

De verschillende trainingen van deze specialist

De Six Sigma training van L6Sigmacoach heeft een duidelijk voordeel. De verschillende trainingen zijn na elkaar te volgen, om je organisatie steeds verder te optimaliseren. Een beginnende organisatie start met de Yellow Belt training. Deze cursus geeft jouw organisatie ondersteuning op het gebied van efficiëntie en effectiviteit. Hierdoor leer je de eerste stappen om de fundering van jouw organisatie te optimaliseren. Heb jij de basis al onder de knie? Volg dan een Green Belt training. Hiermee leer je de opgedane theoretische kennis toepassen in de praktijk, door middel van diverse cases. Theorie en praktijk combineren is uiteraard de methode om daadwerkelijk te leren hoe de Six Sigma training toe te passen is in jouw organisatie. Hierna kan je ook nog de Black Belt training volgen. Deze training is geschikt voor managers die de methode op de juiste wijze willen implementeren in hun organisatie. Je leert hier namelijk om in de rol van projectbegeleider of coach de opgedane kennis te implementeren onder al jouw werknemers. Al de trainingen van deze organisatie zijn opgebouwd met ISO-gecertificeerde trainingsmaterialen.

Volg een training van deze expert

Wil jij graag een Six Sigma training volgen? Schrijf je dan nu in op de website van deze specialist. Zij beantwoorden ook graag eventuele vragen. Het is dan ook mogelijk om contact op te nemen met deze expert. Zij voorzien je dan van meer informatie en geven een uitgebreide uitleg hoe zij jouw organisatie kunnen helpen op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

https://l6sigmacoach.nl/

Team manager

Team manager

Faciliteer nieuwe en bestaande gebouwen.

Als junior Facility Manager krijg je een gedegen opleiding, om zo van een controlerende naar een coördinerende functie door te groeien. Je staat in voor nieuwbouw als voor de onderhoudscontracten.

Jouw taken bestaan uit:

 • Uitwerken van onderhoudsplannen (preventief en curatief)
 • Opstellen van werk- en veiligheidsinstructies
 • Aanspreekpunt van de klant
 • Deelname aan werfvergaderingen
 • Onderaannemers opvolgen en de nodige certificaten controleren

Jouw profiel

Als junior facility manager ben je vlot communicatief organisatorisch en klantgericht. Daarnaast beschik je over:

 • Master bouwkunde / Master Facility management
 • Een eerste werkervaring is een plus
 • Vlot communicatief in het Nederlands, Engels en Frans is een plus.

Ons aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleiden wij jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

https://www.vindazo.be/vacatures/team-manager.html

HR medewerker- loonadministratie

Jouw verantwoordelijkheden

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor de HR-activiteiten van het bedrijf. Dit omvat zowel personeels- en salarismanagement, als aanspreekpunten voor sollicitanten, medewerkers en diverse externe partners. Je speelt ook een centrale rol in human resources projecten, organisaties, personeelsbeleid, opleidingsprogramma’s, etc.

Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit loonadministratie en personeelsadministratie, daarnaast werk je ook enkele projecten uit: Salarisbeheer: – Dagelijkse prestatiecheck – Maandelijkse voorbereiding salarisverwerking – Verlof en ADV opvolging – Opvolging JC 145 en JC 200 arbeidsrecht Toegangsgesprek, werving, beëindiging van het werk-contact en tijdelijk kantoorpersoneel-contactpunt-zorgen voor de gezondheid van werknemers en zich houden aan regels met betrekking tot werkhouding, veiligheid, enz. Projecten: – Personeelsbeleid volgen en nieuwe procedures formuleren – Grondige studie van wetgeving rond PC 145 en PC 200 – Opstellen en organiseren van opleidingsplannen – Consistent evaluatie- en beloningsbeleid opstellen – Human resources-partners selecteren – Deelnemen aan ISO-VCA-procedures

Jouw profiel

– Je hebt een bachelordiploma (human resources is beter) – je hebt minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functies – je bent zeer verantwoordelijk – je bent een administratief en organisatorisch talent dat graag zelfstandig en actief werkt. -Je bent goed in het hanteren van strikte deadlines. -Je neemt graag verschillende taken op je. -Je hebt pc-vaardigheden en een goed begrip van Word en Excel (andere programma’s hebben de voorkeur). -Je hebt een redelijke houding- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed inlevingsvermogen. Informatie die moeilijkheden oplevert, houdt u niet tegen. -Je bent goed in het omgaan met mensen met verschillende achtergronden, banen en opleidingsniveaus. – Bekwaam in het Nederlands, met inbegrip van mondelinge en schriftelijke kennis. – Vaardig in het Engels en Frans

Ons aanbod

-Langetermijnwerk in een dynamisch en stabiel bedrijf -Actief op verschillende afdelingen -Medewerkerspositie, met onbepaald vast contract-Competitief salaris met extralegale voordelen: • Maaltijdcoupons • Eco-voucher • Groepsverzekering ( Contract voor onbepaalde tijd) • Ziekenhuisverzekering (contract voor onbepaalde tijd)

https://www.vindazo.be/vacatures/medewerker-loonadministratie.html

Bijbaan verkoper JD Sports

JD Sports is marktleider in Engeland en staat bekend als de “koning van sportschoenen” vanwege zijn exclusieve sportschoenenserie. Nike (Nike), North Face (North Face) en Adidas (Adidas) en andere wereldwijde topmerken en vraag en aanbod, McKenzie (McKenzie), Cabrini (Carbrini) en pink soda (Pink Soda Sport) en andere huismerken gecombineerd Samen. JD.com heeft 25 winkels in Nederland en is de Europese markt betreden via winkels in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Denemarken en Zweden. De internationale groei in Europa is niet gestopt; winkels in Maleisië en Australië zijn verhuisd naar Azië.

JD Sports blijft groeien, dus houd het in de gaten!

Jouw verantwoordelijkheden

Als verkoopadviseur ben jij en je team de kracht van JD Sports. Je wordt opgeleid tot expert op het gebied van schoenen, textiel en / of inventaris. Door hard te werken, kunt u een modewinkel beveiligen volgens de richtlijnen van JD. Je vult de winkel aan, zorgt voor labels bij de producten, zorgt voor de juiste kortingen en meerprijzen, en plaatst de best verkochte producten op de juiste locaties in de winkel. Uw klantenservice is van het hoogste niveau, gecombineerd met het leveren van zelfbedieningsterminals en onderhoudsproducten, zult u heldere verkoopdoelstellingen behalen. Door hard te werken voor uw klanten, kunt u niet alleen uw doelen bereiken, maar bent u ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes en de groei van uw winkel en team.

Jouw profiel

Wij zoeken de volgende collega’s:

Deel onze passie voor sneakers en mode.

Beschikken over goede verkoop- en klantenservice-mogelijkheden.

Extravert, zelfverzekerd en teamwork.

Drive om verkoopdoelstellingen te behalen en goed presteren onder druk.

Het beste uit jezelf willen halen en willen groeien.

Ons aanbod

Wij bieden u:

Een zware taak voor een grote internationale retailorganisatie.

Veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en groei.

Hard werken in een nauw samenwerkend team zal een harde mentaliteit opleveren.

Competitief salaris.

Alle medewerkers genieten van kortingen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-winkels.html

Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE

Staat CE als vrachtwagenchauffeur voor een uitdagende baan? Ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan is deze functie bij Amersfoort iets voor jou!

Wat ga je doen als vrachtwagenchauffeur?

Als vrachtwagenchauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het afleveren van fast food producten op het door de klant afgesproken afleverpunt. U bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig hanteren, transporteren en lossen volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Het laden en lossen van goederen gebeurt via rolcontainers. Er is een dagdienst in de ene week en een middag / avonddienst in de andere week. Om de week werk je in het weekend. Uw service duurt 8 tot 14 uur, met 6 tot 10 laadadressen per service.

Wat krijg jij van ons?

• Het totale uurloon varieert van 14,20 euro tot 15,36 euro, wat best aantrekkelijk is (volgens de cao voor het vervoer van professionele goederen en afhankelijk van ervaring);

• Goed vertrouwdheidsproces;

• Goede materialen. Als vrachtwagenchauffeur rijd je in de modernste vrachtwagen. Uitgerust met de nieuwste technologie;

• Ieder jaar ontvang je onze 7 uur Code 95 theorie training;

• Langetermijnperspectief voor werkgelegenheid!

Wie ben jij?

• Je hebt een CE-certificaat, code 95 en rijbewijs;

• Je beheerst het Nederlands omdat je op een dag veel met anderen zult communiceren;

• In het weekend elke twee weken beschikbaar. Soms is het zaterdag, soms is het zondag.

• Je hebt een klantgerichte en servicegerichte instelling;

• Heeft u (winkel) distributie, HACCP regelgeving, voorwaardelijke distributie en transportervaring? ultra! Maar dit is niet nodig;

Truckchauffeurs (ervaren of onervaren) die min of meer willen werken zijn van harte welkom!

Werkomgeving

Dit is een internationaal bedrijf actief in de food en non-food sector. Het bedrijf staat bekend als vrachtwagenchauffeur in een prettige werksfeer. Ongeveer 9.000 medewerkers zijn hier om samen te werken met klanten in meer dan 100 landen in Europa en Azië.

Heb je al gezien dat je dit werk doet? Dan is deze functie voor vrachtwagenchauffeurs iets voor jou!

https://www.vindazo.nl/keywords/vrachtwagenchauffeur.html
Myvirtualassistant

Wat is Java Den Haag?

Java Den Haag is de computertaal dat gebruikt wordt voor het maken van applicaties. Het is de code waarin de applicatie geschreven wordt en hiervoor worden Java Den Haag ontwikkelaars ingehuurd.

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en de kans is groot dat een van de apps die je hebt in Java is geschreven. Nu zijn er namelijk al miljoenen applicaties voor de smartphone en tablet dat in Java zijn gemaakt. Vroeger was Java niet zo een veel gebruikte code maar dit veranderde allemaal toen de smartphone en tablet kwamen dat Java ondersteunde. Op de computer of laptop is er ook software dat op Java draait.

Java Den Haag wordt nu ook steeds vaker in het bedrijfsleven gebruikt om het werk en klantenomgang makkelijk te maken. Zo zijn er veel bedrijven dat applicaties Java Den Haag laten ontwikkelen voor intern gebruik voor het bijhouden van diverse gegevens. Ook worden de applicaties gebruikt voor diverse werkzaamheden. Veel bedrijven hebben tegenwoordig ook apps voor hun klanten en de kans is groot dat je zulke applicaties bent tegengekomen. Zo heeft Zalando een applicaties voor online winkelen en Hungry een app voor bestellen van eten. Ook telecombedrijven hebben applicaties voor klanten waarin ze alles kunnen regelen en hun verbruik kunnen bijhouden.

indeed.nl/

ovsoftware.nl/

ictergezocht.nl/