HR medewerker- loonadministratie

Jouw verantwoordelijkheden

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor de HR-activiteiten van het bedrijf. Dit omvat zowel personeels- en salarismanagement, als aanspreekpunten voor sollicitanten, medewerkers en diverse externe partners. Je speelt ook een centrale rol in human resources projecten, organisaties, personeelsbeleid, opleidingsprogramma’s, etc.

Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit loonadministratie en personeelsadministratie, daarnaast werk je ook enkele projecten uit: Salarisbeheer: – Dagelijkse prestatiecheck – Maandelijkse voorbereiding salarisverwerking – Verlof en ADV opvolging – Opvolging JC 145 en JC 200 arbeidsrecht Toegangsgesprek, werving, beëindiging van het werk-contact en tijdelijk kantoorpersoneel-contactpunt-zorgen voor de gezondheid van werknemers en zich houden aan regels met betrekking tot werkhouding, veiligheid, enz. Projecten: – Personeelsbeleid volgen en nieuwe procedures formuleren – Grondige studie van wetgeving rond PC 145 en PC 200 – Opstellen en organiseren van opleidingsplannen – Consistent evaluatie- en beloningsbeleid opstellen – Human resources-partners selecteren – Deelnemen aan ISO-VCA-procedures

Jouw profiel

– Je hebt een bachelordiploma (human resources is beter) – je hebt minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functies – je bent zeer verantwoordelijk – je bent een administratief en organisatorisch talent dat graag zelfstandig en actief werkt. -Je bent goed in het hanteren van strikte deadlines. -Je neemt graag verschillende taken op je. -Je hebt pc-vaardigheden en een goed begrip van Word en Excel (andere programma’s hebben de voorkeur). -Je hebt een redelijke houding- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed inlevingsvermogen. Informatie die moeilijkheden oplevert, houdt u niet tegen. -Je bent goed in het omgaan met mensen met verschillende achtergronden, banen en opleidingsniveaus. – Bekwaam in het Nederlands, met inbegrip van mondelinge en schriftelijke kennis. – Vaardig in het Engels en Frans

Ons aanbod

-Langetermijnwerk in een dynamisch en stabiel bedrijf -Actief op verschillende afdelingen -Medewerkerspositie, met onbepaald vast contract-Competitief salaris met extralegale voordelen: • Maaltijdcoupons • Eco-voucher • Groepsverzekering ( Contract voor onbepaalde tijd) • Ziekenhuisverzekering (contract voor onbepaalde tijd)

https://www.vindazo.be/vacatures/medewerker-loonadministratie.html

Bijbaan verkoper JD Sports

JD Sports is marktleider in Engeland en staat bekend als de “koning van sportschoenen” vanwege zijn exclusieve sportschoenenserie. Nike (Nike), North Face (North Face) en Adidas (Adidas) en andere wereldwijde topmerken en vraag en aanbod, McKenzie (McKenzie), Cabrini (Carbrini) en pink soda (Pink Soda Sport) en andere huismerken gecombineerd Samen. JD.com heeft 25 winkels in Nederland en is de Europese markt betreden via winkels in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Denemarken en Zweden. De internationale groei in Europa is niet gestopt; winkels in Maleisië en Australië zijn verhuisd naar Azië.

JD Sports blijft groeien, dus houd het in de gaten!

Jouw verantwoordelijkheden

Als verkoopadviseur ben jij en je team de kracht van JD Sports. Je wordt opgeleid tot expert op het gebied van schoenen, textiel en / of inventaris. Door hard te werken, kunt u een modewinkel beveiligen volgens de richtlijnen van JD. Je vult de winkel aan, zorgt voor labels bij de producten, zorgt voor de juiste kortingen en meerprijzen, en plaatst de best verkochte producten op de juiste locaties in de winkel. Uw klantenservice is van het hoogste niveau, gecombineerd met het leveren van zelfbedieningsterminals en onderhoudsproducten, zult u heldere verkoopdoelstellingen behalen. Door hard te werken voor uw klanten, kunt u niet alleen uw doelen bereiken, maar bent u ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor het succes en de groei van uw winkel en team.

Jouw profiel

Wij zoeken de volgende collega’s:

Deel onze passie voor sneakers en mode.

Beschikken over goede verkoop- en klantenservice-mogelijkheden.

Extravert, zelfverzekerd en teamwork.

Drive om verkoopdoelstellingen te behalen en goed presteren onder druk.

Het beste uit jezelf willen halen en willen groeien.

Ons aanbod

Wij bieden u:

Een zware taak voor een grote internationale retailorganisatie.

Veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en groei.

Hard werken in een nauw samenwerkend team zal een harde mentaliteit opleveren.

Competitief salaris.

Alle medewerkers genieten van kortingen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-winkels.html

Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE

Staat CE als vrachtwagenchauffeur voor een uitdagende baan? Ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan is deze functie bij Amersfoort iets voor jou!

Wat ga je doen als vrachtwagenchauffeur?

Als vrachtwagenchauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het afleveren van fast food producten op het door de klant afgesproken afleverpunt. U bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig hanteren, transporteren en lossen volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Het laden en lossen van goederen gebeurt via rolcontainers. Er is een dagdienst in de ene week en een middag / avonddienst in de andere week. Om de week werk je in het weekend. Uw service duurt 8 tot 14 uur, met 6 tot 10 laadadressen per service.

Wat krijg jij van ons?

• Het totale uurloon varieert van 14,20 euro tot 15,36 euro, wat best aantrekkelijk is (volgens de cao voor het vervoer van professionele goederen en afhankelijk van ervaring);

• Goed vertrouwdheidsproces;

• Goede materialen. Als vrachtwagenchauffeur rijd je in de modernste vrachtwagen. Uitgerust met de nieuwste technologie;

• Ieder jaar ontvang je onze 7 uur Code 95 theorie training;

• Langetermijnperspectief voor werkgelegenheid!

Wie ben jij?

• Je hebt een CE-certificaat, code 95 en rijbewijs;

• Je beheerst het Nederlands omdat je op een dag veel met anderen zult communiceren;

• In het weekend elke twee weken beschikbaar. Soms is het zaterdag, soms is het zondag.

• Je hebt een klantgerichte en servicegerichte instelling;

• Heeft u (winkel) distributie, HACCP regelgeving, voorwaardelijke distributie en transportervaring? ultra! Maar dit is niet nodig;

Truckchauffeurs (ervaren of onervaren) die min of meer willen werken zijn van harte welkom!

Werkomgeving

Dit is een internationaal bedrijf actief in de food en non-food sector. Het bedrijf staat bekend als vrachtwagenchauffeur in een prettige werksfeer. Ongeveer 9.000 medewerkers zijn hier om samen te werken met klanten in meer dan 100 landen in Europa en Azië.

Heb je al gezien dat je dit werk doet? Dan is deze functie voor vrachtwagenchauffeurs iets voor jou!

https://www.vindazo.nl/keywords/vrachtwagenchauffeur.html
Myvirtualassistant

Wat is Java Den Haag?

Java Den Haag is de computertaal dat gebruikt wordt voor het maken van applicaties. Het is de code waarin de applicatie geschreven wordt en hiervoor worden Java Den Haag ontwikkelaars ingehuurd.

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en de kans is groot dat een van de apps die je hebt in Java is geschreven. Nu zijn er namelijk al miljoenen applicaties voor de smartphone en tablet dat in Java zijn gemaakt. Vroeger was Java niet zo een veel gebruikte code maar dit veranderde allemaal toen de smartphone en tablet kwamen dat Java ondersteunde. Op de computer of laptop is er ook software dat op Java draait.

Java Den Haag wordt nu ook steeds vaker in het bedrijfsleven gebruikt om het werk en klantenomgang makkelijk te maken. Zo zijn er veel bedrijven dat applicaties Java Den Haag laten ontwikkelen voor intern gebruik voor het bijhouden van diverse gegevens. Ook worden de applicaties gebruikt voor diverse werkzaamheden. Veel bedrijven hebben tegenwoordig ook apps voor hun klanten en de kans is groot dat je zulke applicaties bent tegengekomen. Zo heeft Zalando een applicaties voor online winkelen en Hungry een app voor bestellen van eten. Ook telecombedrijven hebben applicaties voor klanten waarin ze alles kunnen regelen en hun verbruik kunnen bijhouden.

indeed.nl/

ovsoftware.nl/

ictergezocht.nl/