Vakantiewoning Veluwe

Ik heb mijn rust terug

Nadat ik en mijn partner uit elkaar gingen werd het tijd dat ik mezelf weer ergens terug kon trekken. We wonen immers nog bij elkaar in huis, speciaal voor de kinderen. We hebben besloten om de scheiding zo langzaam en soepel mogelijk te laten verlopen. Allemaal voor onze kinderen. Zodat zij hun zorgeloze leventje te kunnen leiden. Dit betekent echter niet dat deze situatie makkelijk voor me is. Tot het moment dat ik er achter kwam dat er een vakantiewoning te koop stond bij De Rimboe op de Veluwe. Daar vond ik rust en kon ik ontsnappen van de situatie thuis.

Veel rust en vertier

Ik had nooit gedacht dat een vakantiehuis zo veel voor me zou betekenen, maar het is echt waar. Ieder weekend ga ik heerlijk naar mijn eigen vakantiehuisje. Soms met de kinderen, soms ga ik heerlijk alleen. Tegen de kinderen zeg ik dat ik bij een vriendin logeer, dus die hebben niks door. Mijn ex vindt het heel goed dat ik me in het weekend terug trek in het huisje. Dit is de enige plek waar ik even geen gedachten heb en me niet druk maak om de thuissituatie. Voor de kinderen is hier ook een hoop vermaak! Een openluchtzwembad, kinderboerderijtje en een leuke speeltuin! Ik kom tot rust en zij maken veel plezier. Meer kan ik momenteel niet wensen!

https://derimboe.nl/

Vakantiewoning Veluwe

Wij kochten een vakantiewoning op de Veluwe

Ben je nog op zoek naar een prachtig natuurgebied en vakantiepark waar je je eigen vakantiewoning kunt kopen? Of heb je er wel eens aan gedacht om een vakantiewoning op de Veluwe te kopen? Ik heb ook jarenlang getwijfeld, maar ben na een bezoekje aan het park direct overstag gegaan. Al die mooie woningen, natuur en rust deden me ontzettend verbazen! Vandaag deel ik mijn ervaringen met je. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Rust en ontspanning

Wij kwamen er via vrienden achter dat er op dit vakantiepark de Veluwe huisjes te koop stonden. We waren al langere tijd op zoek naar een woning waar we ons terug konden trekken wanneer we dat willen. Middenin de natuur, terwijl je niets anders hoort dan de bladeren en tjirpende vogels. Deze rust vonden we bij De Rimboe & Woeste Hoogte. Een kleinschalig vakantiepark dat je compleet laat ontspannen. Even weg van de hectiek en ontsnappen uit het dagelijks leven! Heerlijk!

De voordelen van dit vakantiepark op een rij:

Maar waarom een woning op dit vakantiepark? Ik zet de voordelen voor je op een rij. Lees gauw verder!

  • Prachtlocatie midden op de Veluwe met veel activiteiten nabij
  • Ruime accommodaties
  • Rust en Stilte
  • Goede faciliteiten
https://derimboe.nl/

Keukenfrontje spuiten

Keukenfrontjes spuiten is de oplossing!

Toen we vorig jaar zomer naar een nieuwbouwhuis verhuisden, hebben we besloten om te wachten met het aanpassen van de keuken. De aanschaf van een huis is immers al duur zat! Een nieuwe keuken van een goede meubelgigant kost zo meer dan 10.000 euro. En dan heb ik het nog geeneens over de kosten die de installatie met zich mee brengen. Het is nou eenmaal heel duur. We hebben de keukenfrontjes een jaar lang gelaten zoals ze waren. Totdat we spraken met vrienden van ons. Zij vertelden namelijk ook dat je keukenfrontjes kunt spuiten. Zo bespaar je veel geld en kun je de keuken toch een andere look geven. De medewerkers van Bart Dijkhof spoten de frontjes van keuken in de kleur die precies naar onze wens is. Vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie!

Keuze uit vele kleuren

In de meubelspuiterij, waar je ook complete keukens kunt laten spuiten, heeft hij de frontjes compleet naar onze wens gemaakt. Omdat wij niet over een eigen auto beschikken, hebben de medewerkers de frontjes bij ons thuis opgehaald. Zo makkelijk! We konden kiezen uit een oneindigheid aan kleuren, doordat deze spuiterij beschikt over een kleurmengmachine. We hebben gekozen voor mijn lievelingskleur: baby blauw! Nadat de frontjes in de kleur naar keuze gespoten waren, zijn ze keurig bij ons thuis afgeleverd. Bart Dijkhof heeft de keukenkastjes zelfs weer voor ons gemonteerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de centen die we dankzij deze oplossing bespaard hebben. Nu hebben we een ‘nieuwe’ keuken en kunnen we deze zomer ook nog op vakantie! Ik raad het spuitwerk van dit bedrijf zeker aan. Ik heb er niks op aan te merken!

http://bartdijkhof.nl/

Betrouwbare schilder in Hengelo

Bent u opzoek naar een ervaren schilder in Hengelo, deze schilder zit samen met zijn personeel al lang in het vak en weten dus erg goed hoe ze elke project zo mooi en goed mogelijk kunnen afronden. De mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten die deze schilder in Hengelo voor u aanbied. De klantenbeoordelingen zijn erg goed en de klanten zijn dan zo goed als allemaal erg tevreden over de diensten en service die deze schilder in Hengelo voor u aanbied. Het personeel is erg vriendelijk en zijn allemaal erg gemotiveerd en proberen het altijd zo goed mogelijk te doen, hierdoor zijn en blijven de klanten tevreden en geven ze ook een goeie klantenbeoordeling dat er weer goed uit ziet voor andere klant die nog twijfelen over welke schilder in Hengelo ze moeten bellen om er in contact met te komen. Als u nog twijfelt over het aannemen van de diensten die deze schilder in Hengelo voor u aanbied, kunt u de informatie over het bedrijf en werkwijze vinden op de website, hierdoor word het duidelijker voor de bezoekers van de website en hebben ze zo sneller een keuze gemaakt.

 

Contactgegevens van deze schilder in Hengelo

 

Wilt u contact met deze schilder in Hengelo opnemen na het lezen van deze tekst of het bekijken van de website, dan kunt u de contactgegevens vinden op de website. Met het telefoonnummer kunt u telefonisch contact met ze opnemen, via hier kunt u de samenwerking aangaan en vanuit daar ervoor zorgen dat het project zo snel en mooi mogelijk wordt afgerond. Omdat ze communicatie erg belangrijk vinden ontstaan er geen misverstanden en blijven beide partijen tevreden gedurende de hele samenwerking. Als u vragen heeft kunt u deze kwijt bij de medewerkers, u kunt dan telefonisch contact opnemen of een mail naar het emailadres op de website sturen.

 

 

 

 Schoonmaakbedrijf gezocht in Enschede

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Enschede die snel bij u kunnen zijn en altijd beschikbaar zijn op het moment dat u ze nodig heeft. Op de website van dit schoonmaakbedrijf in Enschede kunt u informatie lezen over de diensten die ze voor u aanbieden. Deze informatie staat er geschreven in de hoop dat alles duidelijker word voor de bezoekers van de website en zo sneller een keuze hebben gemaakt in het wel of niet aannemen van de diensten die dit schoonmaakbedrijf in Enschede voor u aanbied. Ze zijn in meerdere diensten gespecialiseerd zoals, glasbewassing vanuit binnen en buiten, gevelreiniging en dakgootreiniging. Dit zijn enkel een paar voorbeelden van de hele lijst die op de website staat van dit schoonmaakbedrijf in Enschede waar u gebruik van kunt maken. Ook kunt u klantenbeoordelingen bekijken op de website, daar ziet u ook dat alles erg positief is en alle klanten erg tevreden zijn over de kwaliteit van dienst en service. Het personeel dat bij dit schoonmaakbedrijf in Enschede in dienst is, is erg enthousiast en gemotiveerd. Ze proberen elke opdracht die ze krijgen zo snel en netjes mogelijk af te ronden, hierdoor blijven beide partijen tevreden.

 

Interesse in diensten van dit schoonmaakbedrijf in Enschede

 

Heeft u nou interesse in de diensten die dit schoonmaakbedrijf in Enschede voor u aanbied. Op de website van de onderneming die deze diensten voor u aanbied, kunt u de contactgegevens van het bedrijf vinden. Het telefoonnummer staat op de website voor telefonisch contact, dit is altijd beschikbaar op het moment dat dit schoonmaakbedrijf in Enschede geopend is. Hier wordt u verder geholpen door een van de medewerkers. U kunt zich ook zo melden en gebruik maken van de diensten die er voor u beschikbaar worden gesteld. Ze proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen, zodat u weer verder kunt met waar u mee bezig was.

 

 

 Zonnepanelen online kopen

Zonnepanelen

Toen wij vorig jaar op zoek gingen naar een huis, wilden we al graag een huis kopen met de mogelijkheid tot zonnepanelen. Toen we eenmaal een huis hadden gekocht, gingen we direct op zoek naar een professioneel bedrijf. Na een zoektocht in Google kwamen we uit bij @ Energy Group. Een gespecialiseerd bedrijf dat niet alleen zonnepanelen levert en plaatst, maar ook het nodige advies geeft. Vandaag vertellen we u waarom we zonnepanelen online gekocht hebben bij @ Energy Group.

Waarom zonnepanelen online kopen?

U zult zich wel afvragen waarom we voor een zonnepaneel gekozen hebben. Wanneer u een zonnepaneel plaatst, ontvangt u hier subsidie op. Het is dus erg aantrekkelijk om voor deze groene stroom te kiezen. Daarnaast bespaart u ook veel op de energierekening, doordat de zonnepanelen uw huis van elektriciteit voorzien. De terugverdientijd? U heeft de investering al binnen 6 a 8 jaar compleet terugverdiend. Zonnepanelen kennen een levensduur van 25 jaar, waardoor u na die 6-8 gratis van elektriciteit geniet. Kies voor het plaatsen van zonnepanelen en u bent veel voordeliger uit dan wanneer u iedere maand een forse energierekening op de mat krijgt. Wie wil nou geen geld besparen en ook nog eens rekening houden met het milieu? Wij waren meteen overtuigd. U ook?

https://www.adenergy.be/

Terrasoverkapping voor de horeca

Wij hebben een horecabedrijf in de binnenstad van Deventer. We merkten dat onze gasten niet vaak buiten gingen zitten omdat het buiten te heet was in de zon, of juist te regenachtig in de regen. Hierdoor werd er bijna geen gebruik gemaakt van onze luxe lounge, waar men eigenlijk heel fijn kunt zitten.

Heerlijk lunchen of dineren, of gewoon even kletsen onder het genot van een kopje koffie en een gebakje. We besloten op zoek te gaan naar de terrasoverkapping waardoor onze gasten ook heerlijk buiten konden zitten. Die overkapping vonden we bij Buitink Deventer.

Wij en onze gasten zijn dit bedrijf nog iedere dag dankbaar.

Horeca overkapping

Dankzij de horeca overkappingen van Buitink Deventer kunnen onze gasten bij zon en regen toch nog buiten zitten. In het assortiment vindt u verschillende soorten terrasoverkappingen. Zowel terrasoverkappingen met een doek als overkappingen die vast zijn. Welke optie we ook gekozen hebben, onze gasten genieten het hele jaar door van ons gezellige terras.

In de winter is het er in combinatie met verlichting en verwarming knus en behaaglijk warm. In de zomer is het er heerlijk koel! En dat merken u en uw gasten!

Lounge overkapping: in weer en wind

We hebben ook gekeken tussen het uitgebreide assortiment aan lounge overkappingen. Deze wordt in de grond bevestigd, zodat hij staat als een huis. Hij is stormvast en kan het gehele jaar blijven staan! Hoe? Doordat het doek in de cassette schuift en het frame gecoat is.

Zelfs als het stormt blijft de terrasoverkapping perfect staan. Het doek blijft heel en het frame roest niet. Als het regent kunt u de hellingshoek makkelijk verstellen, waardoor het water van de lounge overkapping af loopt. Het was nog een lastige keuze, maar we hebben dankzij de deskundige advies een goede keuze kunnen maken.

Terras overkapping met doek

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een terrasoverkapping met doek. We konden een keuze maken uit drie systemen. De Pergolino, de Plaza home en de Cubola. Wij hebben gekozen voor de Pergolino, omdat dit een robuuste degelijke terrasoverkapping is. Wij houden wel van een robuuste stijl.

Ook van groot belang? Dat het water afloopt! De staanders staan in een plantenbak, waardoor de overkapping goed bij de rest van ons terras past. Dankzij de dienstverlening van Buitink Deventer hebben wij de terrasoverkapping die we al tijden zochten. Ons terras is bijna altijd vol, zelfs tijdens een forse regenbui. En dat merken we! Onder andere aan de omzet en de positieve feedback van klanten.

Zoekt u een terrasoverkapping en werkt u in de omgeving van Deventer? Dan raden wij Buitink Deventer ten zeerste aan!

http://www.buitink.info/

Meubelwinkel Hilversum

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Hilversum?

Als u op zoek bent naar een meubelwinkel waar u de exclusieve meubelen van Lloyd Loom kunt aanschaffen hoeft u niet langer verder te zoeken. U bent bij De Gooische Orangerie namelijk aan het juiste adres! In deze meubelzaak in de omgeving van Hilversum kunt u de prachtige exclusieve meubelen van het prachtige merk Lloyd Loom namelijk bewonderen, uitproberen en aanschaffen. Misschien bent u wel op zoek naar de mooie en comfortabel Lloyd Loom stoelen. Die vindt u in de Gooische Orangerie in Hilversum.

Wilt u meer weten over deze meubelwinkel in Hilversum?

We vertellen u graag meer over deze luxe Meubelwinkel in Hilversum, genaamd Gooische Orangerie. Deze winkel bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in het verkopen van Llloyd Loom meubels van de allerbeste kwaliteit. De medewerkers van deze meubelzaak in de buurt van Almere en Hilversum hebben al vele jaren ervaring met het verkopen van Lloyd Loom meubelen, waaronder de stoelen van Lloyd Loom. Bij deze meubelzaak in Hilversum kunt u een keuze maken uit meer dan 40 verschillende modellen uit de collectie van Lloyd Loom. Er is dus veel keus! Komt u er niet helemaal uit? Niet getreurd, de medewerkers van deze meubelwinkel in Hilversum helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Dankzij deze service en het eerlijke advies van de medewerkers van deze meubelwinkel in Hilversum gaat u altijd met een tevreden blik en een glimlach op uw gezicht naar huis.

Breng een bezoekje aan de meubelwinkel in Hilversum

Als u geïnteresseerd bent in de meubelen van het exclusieve merk Lloyd Loom kunt u altijd even een kijkje komen nemen in De Gooische Orangerie, de Meubelwinkel in Hilversum en omstreken. De meubelen worden namelijk niet online verkocht. Wilt u een afspraak maken voor een bezoekje aan de showroom in Hilversum? Maak dan gerust een afspraak door te bellen naar 035-6569882 of 06-23992909 of het contactformulier in te vullen. Misschien zit u binnenkort wel op een stoel van het exclusieve merk Lloyd Loom.

Renovatie wrapping

Renovatie wrapping door De-signmaker

Heeft u thuis deuren of keukenonderdelen, of liften of andere objecten bij u op kantoor die eigenlijk gewoon aan vervanging toe zijn? Past de aanschaf van nieuwe onderdelen of het laten spuiten echter niet binnen uw budget? Kies dan voor renovatie wrapping! Door een onderdeel te laten renoveren wordt deze in wezen weer als nieuw gemaakt. Schade wordt weggewerkt en het onderdeel wordt weer bruikbaar gemaakt. Renovaties kosten echter vaak veel tijd en geld. Renovatie wrapping is daarom de ideale oplossing. Het duurt niet lang, het is aantrekkelijk geprijsd en er zijn talloze mogelijkheden. De folie die daarbij gebruikt wordt gaat ook nog eens erg lang mee en is tevens kraswerend.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van renovatie wrapping? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met De-signmaker om verder te informeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076 8508799.

De voordelen van renovatie wrapping

Door te kiezen voor renovatie wrapping geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • De renovatie is snel gerealiseerd;
  • Renovatie van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen;
  • De folie die gebruikt wordt is makkelijk vervangbaar;
  • IJzersterk folie dat kraswerend en duurzaam is;
  • U kunt de kleur van het onderdeel uitstekend behouden;
  • Zeer veel mogelijkheden wat betreft kleuren, motieven, structuren en maten;

Zowel goedkoper als sneller dan verven of spuiten!

Renovatie wrapping is de tegenhanger van het laten verven of spuiten van onderdelen. Behalve dat de kosten ervan veel lager zijn en het eindresultaat net zo professioneel is, duurt het ook nog eens veel minder lang. Tevens zijn er talloze mogelijkheden. De gebruikte folie is verkrijgbaar in talloze kleuren, structuren, vormen, effecten en maten. Benieuwd naar onze eerdere werken? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Geïnteresseerd in renovatie wrapping en wilt u meer weten? Heeft u vragen over de mogelijkheden of de kosten? Neem dan gerust eens contact met ons op! U kunt ons bellen op 076 8508799 of het contactformulier invullen. Vraag ook gerust een offerte aan.