Myvirtualassistant

OLED TV KOPEN

De beste mid-range Oled TV‘s in het middensegment

Zonder de 2000€ bar te overschrijden, zijn hier drie modellen die mijn aandacht trokken.

Ik noemde het in de vorige paragraaf al in grote lijnen, de 55C8V is de geavanceerde versie van LG, dit keer met de gloednieuwe Alpha 9 processor.

Ik zal niet stilstaan bij het ontwerp, omdat het erg lijkt op de 55B8. Ik wil alleen maar de nadruk leggen op het uitstekende werk dat is verricht om de randen te verkleinen, ook al bereikt de edge-to-screen verhouding niet die van de Sony KD-55AF9, waarover ik het hieronder zal hebben.

Het scherm is ook voorzien van een zeer effectief antireflectiefilter dat, in combinatie met zijn goede helderheid, onder alle omstandigheden en vanuit vrijwel elke hoek goed zichtbaar is.

De colorimetrie is gewoonweg perfect: de gemiddelde delta E is ongeveer 1,8 en zelfs 1,5 in HDR! En dankzij de nieuwe processor (Alpha 9), toont hij een ongekende scherpte van beweging en contrastverbetering.

Op het 4K-prestatieniveau moet worden opgemerkt dat het compatibel is met de meeste HDR-formaten die momenteel beschikbaar zijn. Dit omvat HDR 10, HLG of Dolby Vision.

De enige modus die deze TV niet ondersteunt is de HDR 10+. Dit zou geen probleem moeten zijn, want tot nu toe gebruikt alleen Amazon HDR 10+, terwijl Dolby Vision het leeuwendeel voor zijn rekening neemt met Netflix, iTunes en Ultra HD Blu-ray.

Tot slot, met zijn bijna nul remanentietijd en 20 ms display vertraging, is het zeer effectief voor het spelen van games.

Het geluid is vrij goed. Net als de 55B8 heeft hij twee luidsprekers en twee subwoofers die een vrij nauwkeurige weergave bieden (hoewel, ik herhaal, dit zal niet genoeg zijn voor puristen).

We vinden natuurlijk dezelfde Al ThinQ interface, en een afstandsbediening die bediening via de microfoon mogelijk maakt, maar nog steeds niet met achtergrondverlichting.

Tot slot, op het niveau van de aansluitingen, wordt alles altijd op voetniveau opgeslagen. Deze keer hebben we 4 HDMI, 3 USB-poorten waaronder een USB 3.0, 1 Ethernet-poort, 1 optische digitale audio-uitgang, 1 hoofdtelefoonuitgang en 1 PCMCIA-poort. En natuurlijk bevat het ook Wi-Fi en Bluetooth.

Uiteindelijk, terwijl LG naam had gemaakt met zijn Oled TV’s, sloeg het de spijker op de kop met zijn C8-serie, die zijn nieuwe Alpha 9-processor bevat en dus een opmerkelijke beeldhelderheid biedt. En omdat zijn audiosysteem over het algemeen zeer goed is voor een televisietoestel, is het moeilijk om er een fout in te vinden.

https://tevredenconsument.nl

https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-oled-tv/
Myvirtualassistant

De zekerheid van een baan met een opleiding lastechniek

Als een jongere niet weet wat ie wil krijgt ie vaak het advies een opleiding lastechniek gaan volgen. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Er zijn tegenwoordig veel te weinig geschoolde jongeren die met de handen kunnen werken. Er is een schreeuwend tekort aan technici, aan mensen in de bouw, koks, en noem maar op. Ook lassers zijn er veel te weinig, en er wordt veel geïnvesteerd om jongeren zover te krijgen dat ze een opleiding lastechniek willen gaan doen. Het is een prachtig vak, lassen, en daar moet je wel enige aanleg voor hebben. Er is ook altijd beschermende kleding nodig, maar dat wordt je allemaal op de opleiding lastechniek bijgebracht.

In de meeste grote steden wordt de opleiding wel gegeven

Tegenwoordig wordt er op bijna alle middelbare technische scholen ook wel een opleiding lastechniek gegeven, en er zijn steeds meer jongeren die inzien dat ze een baangarantie hebben als ze deze opleiding lastechniek gaan volgen. Er zijn ook verschillende gradaties, je kunt steeds gespecialiseerder worden, hoe langer je de opleiding volgt hoe specialistischer je wordt. En daar is altijd vraag naar, en het salaris is prima te noemen. Zelfs bij de start van je carrière. Zeker vergeleken met andere opleidingen is de verdienste van een beginnend lasser prima. Dus alle reden om de opleiding es te overwegen. De opleiding is voor zowel jongens als meisjes toegankelijk, het is niet zo dat het voor meisjes te zwaar zou zijn, ook zij kunnen een prima lasser worden. Ook is er zelfs behoefte aan zij-instromers, leerlingen die op oudere leeftijd graag een carrièreswitch willen maken en graag een volleerd lasser willen worden. Hoe leuk is dat!

Natuurlijk is het prachtig als je op latere leeftijd je bedenkt dat je eigenlijk een ander pad op wilt, waar je denkt gelukkiger van te worden. Dan kan een opleiding tot lasser altijd heel goed zijn.Myvirtualassistant

een feest is geen feest zonder tropische decoratie.

Heb je zin om een lekker feest te geven? Maar vind je het saai om een feest zonder thema te geven? Dan is tropische decoratie iets voor jou! Tropische decoratie is er in verschillende soorten. Je kunt bijvoorbeeld een cocktailbar huren. Je hoeft je bij het huren van een cocktailbar niet meer bezig te houden met de drankjes. Als je een cocktailbar gaat huren zit alle drank bij de prijs in. Denk aan hoeveel tijd en moeite je bespaart als je geen drinken in huis hoeft te halen. Dat gesleep met die zware flessen en kratten is het toch niet waard? Voor hetzelfde geld kan je voor een goede prijs een cocktailbar huren. Overtref alle feestjes en laat een onvergetelijk feest achter in de hersenen van je gasten. Een feest dat nooit vergeten zal worden en waar nog lang over na gepraat zal worden. Zo heb je en een bar voor op je feest en tegelijkertijd tropische decoratie want je hebt een tropische bar. Bij een bar hoort natuurlijk een bartender. Die kan je ook inhuren bij tropische decoratie. Een bartender inhuren doe je om je feest een boost van klasse en professionaliteit te geven.  Wil je je op je eigen feest geen zorgen meer te hoeven maken over of iedereen wel van drankjes is voorzien? Of dat je wel genoeg drinken in huis heb gehaald? Overweeg dan om een bartender in te huren. Het scheelt niet alleen tijdens het feest maar ook ervoor en erna.

Waarom kiezen voor tropische decoratie?

Tropische decoratie kan uw feest een boost geven die het verdient. Het geeft een thema waardoor het zomerse gevoel helemaal tot leven komt in combinatie met lekker eten, heerlijke drankjes en natuurlijk mooie muziek. Daarom is tropische decoratie een goede overweging om jouw feest onvergetelijk te maken.


Myvirtualassistant

Een kartonnage drukkerij bij uw in de buurt

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goede kartonnage drukkerij? Wij kunnen u voorzien van duurzame food- en diverse verpakkingen. Hierbij kun je denken aan verpakkingen voor bonbonsdoosjes of koekwikkels, maar ook voor andere soort verpakkingen kunt u bij onze kartonnage drukkerij terecht.

 

Wij vervullen uw wensen

Bij onze kartonnage drukkerij bieden wij u alle specialismen onder één dak. Onze service stopt niet bij de productie van verpakkingen, maar gaat veel verder dan dat. Wij ondersteunen u bij het technische ontwerp, de keuze van het materiaal en de afwerking. Wij beschikken over een tal van machines waarmee wij uw verpakking kunnen voorzien van de juiste afwerking. Onze ontwerpers zorgen voor een doeltreffend ontwerp. Het materiaal, de kleuren, de afwerking, aan alles wordt gedacht. Onze kartonnage drukkerij gaan graag een uitdaging aan. Een klein of grote oplage, dat maakt ons niks uit. Van ontwerp tot drukken, we nemen het gehele druk- en afwerkproces uit handen. U kunt dus met een gerust hart achteroverleunen en onze kartonnage drukkerij doet het zware werk voor u.

 

Voor elke vraag een kartonnage

Wij helpen u graag bij het bedenken en creëren van de juiste verpakkingsoplossing. Zoekt u een kartonnageoplossing, dan doen wij graag net dat ene stapje extra voor onze klant. Wij zorgen ervoor dat de verpakking bij uw organisatie past. Ook de uitstraling als de functionaliteit voldoen aan uw verwachting. Met onze kartonnage drukkerij kun u advies en drukwerk op maat verwachten. Wilt u een offerte opvragen? Of bent u benieuwd wat wij als kartonnage drukkerij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op en we geven u telefonisch advies. Of stuur een email met uw vragen en we verzien u van een passend advies en zonodig een offerte. Welke verpakking u ook nodig heeft, onze kartonnage drukkerij kan de vraag aan en weet op elk probleem een mooie oplossing te verzinnen.Myvirtualassistant

Vakantiewoning Veluwe

Ik heb mijn rust terug

Nadat ik en mijn partner uit elkaar gingen werd het tijd dat ik mezelf weer ergens terug kon trekken. We wonen immers nog bij elkaar in huis, speciaal voor de kinderen. We hebben besloten om de scheiding zo langzaam en soepel mogelijk te laten verlopen. Allemaal voor onze kinderen. Zodat zij hun zorgeloze leventje te kunnen leiden. Dit betekent echter niet dat deze situatie makkelijk voor me is. Tot het moment dat ik er achter kwam dat er een vakantiewoning te koop stond bij De Rimboe op de Veluwe. Daar vond ik rust en kon ik ontsnappen van de situatie thuis.

Veel rust en vertier

Ik had nooit gedacht dat een vakantiehuis zo veel voor me zou betekenen, maar het is echt waar. Ieder weekend ga ik heerlijk naar mijn eigen vakantiehuisje. Soms met de kinderen, soms ga ik heerlijk alleen. Tegen de kinderen zeg ik dat ik bij een vriendin logeer, dus die hebben niks door. Mijn ex vindt het heel goed dat ik me in het weekend terug trek in het huisje. Dit is de enige plek waar ik even geen gedachten heb en me niet druk maak om de thuissituatie. Voor de kinderen is hier ook een hoop vermaak! Een openluchtzwembad, kinderboerderijtje en een leuke speeltuin! Ik kom tot rust en zij maken veel plezier. Meer kan ik momenteel niet wensen!

https://derimboe.nl/
Myvirtualassistant

Vakantiewoning Veluwe

Wij kochten een vakantiewoning op de Veluwe

Ben je nog op zoek naar een prachtig natuurgebied en vakantiepark waar je je eigen vakantiewoning kunt kopen? Of heb je er wel eens aan gedacht om een vakantiewoning op de Veluwe te kopen? Ik heb ook jarenlang getwijfeld, maar ben na een bezoekje aan het park direct overstag gegaan. Al die mooie woningen, natuur en rust deden me ontzettend verbazen! Vandaag deel ik mijn ervaringen met je. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Rust en ontspanning

Wij kwamen er via vrienden achter dat er op dit vakantiepark de Veluwe huisjes te koop stonden. We waren al langere tijd op zoek naar een woning waar we ons terug konden trekken wanneer we dat willen. Middenin de natuur, terwijl je niets anders hoort dan de bladeren en tjirpende vogels. Deze rust vonden we bij De Rimboe & Woeste Hoogte. Een kleinschalig vakantiepark dat je compleet laat ontspannen. Even weg van de hectiek en ontsnappen uit het dagelijks leven! Heerlijk!

De voordelen van dit vakantiepark op een rij:

Maar waarom een woning op dit vakantiepark? Ik zet de voordelen voor je op een rij. Lees gauw verder!

  • Prachtlocatie midden op de Veluwe met veel activiteiten nabij
  • Ruime accommodaties
  • Rust en Stilte
  • Goede faciliteiten
https://derimboe.nl/
Myvirtualassistant

Keukenfrontje spuiten

Keukenfrontjes spuiten is de oplossing!

Toen we vorig jaar zomer naar een nieuwbouwhuis verhuisden, hebben we besloten om te wachten met het aanpassen van de keuken. De aanschaf van een huis is immers al duur zat! Een nieuwe keuken van een goede meubelgigant kost zo meer dan 10.000 euro. En dan heb ik het nog geeneens over de kosten die de installatie met zich mee brengen. Het is nou eenmaal heel duur. We hebben de keukenfrontjes een jaar lang gelaten zoals ze waren. Totdat we spraken met vrienden van ons. Zij vertelden namelijk ook dat je keukenfrontjes kunt spuiten. Zo bespaar je veel geld en kun je de keuken toch een andere look geven. De medewerkers van Bart Dijkhof spoten de frontjes van keuken in de kleur die precies naar onze wens is. Vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie!

Keuze uit vele kleuren

In de meubelspuiterij, waar je ook complete keukens kunt laten spuiten, heeft hij de frontjes compleet naar onze wens gemaakt. Omdat wij niet over een eigen auto beschikken, hebben de medewerkers de frontjes bij ons thuis opgehaald. Zo makkelijk! We konden kiezen uit een oneindigheid aan kleuren, doordat deze spuiterij beschikt over een kleurmengmachine. We hebben gekozen voor mijn lievelingskleur: baby blauw! Nadat de frontjes in de kleur naar keuze gespoten waren, zijn ze keurig bij ons thuis afgeleverd. Bart Dijkhof heeft de keukenkastjes zelfs weer voor ons gemonteerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de centen die we dankzij deze oplossing bespaard hebben. Nu hebben we een ‘nieuwe’ keuken en kunnen we deze zomer ook nog op vakantie! Ik raad het spuitwerk van dit bedrijf zeker aan. Ik heb er niks op aan te merken!

http://bartdijkhof.nl/
Myvirtualassistant

Betrouwbare schilder in Hengelo

Bent u opzoek naar een ervaren schilder in Hengelo, deze schilder zit samen met zijn personeel al lang in het vak en weten dus erg goed hoe ze elke project zo mooi en goed mogelijk kunnen afronden. De mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten die deze schilder in Hengelo voor u aanbied. De klantenbeoordelingen zijn erg goed en de klanten zijn dan zo goed als allemaal erg tevreden over de diensten en service die deze schilder in Hengelo voor u aanbied. Het personeel is erg vriendelijk en zijn allemaal erg gemotiveerd en proberen het altijd zo goed mogelijk te doen, hierdoor zijn en blijven de klanten tevreden en geven ze ook een goeie klantenbeoordeling dat er weer goed uit ziet voor andere klant die nog twijfelen over welke schilder in Hengelo ze moeten bellen om er in contact met te komen. Als u nog twijfelt over het aannemen van de diensten die deze schilder in Hengelo voor u aanbied, kunt u de informatie over het bedrijf en werkwijze vinden op de website, hierdoor word het duidelijker voor de bezoekers van de website en hebben ze zo sneller een keuze gemaakt.

 

Contactgegevens van deze schilder in Hengelo

 

Wilt u contact met deze schilder in Hengelo opnemen na het lezen van deze tekst of het bekijken van de website, dan kunt u de contactgegevens vinden op de website. Met het telefoonnummer kunt u telefonisch contact met ze opnemen, via hier kunt u de samenwerking aangaan en vanuit daar ervoor zorgen dat het project zo snel en mooi mogelijk wordt afgerond. Omdat ze communicatie erg belangrijk vinden ontstaan er geen misverstanden en blijven beide partijen tevreden gedurende de hele samenwerking. Als u vragen heeft kunt u deze kwijt bij de medewerkers, u kunt dan telefonisch contact opnemen of een mail naar het emailadres op de website sturen.

 

 

 

 Myvirtualassistant

Schoonmaakbedrijf gezocht in Enschede

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Enschede die snel bij u kunnen zijn en altijd beschikbaar zijn op het moment dat u ze nodig heeft. Op de website van dit schoonmaakbedrijf in Enschede kunt u informatie lezen over de diensten die ze voor u aanbieden. Deze informatie staat er geschreven in de hoop dat alles duidelijker word voor de bezoekers van de website en zo sneller een keuze hebben gemaakt in het wel of niet aannemen van de diensten die dit schoonmaakbedrijf in Enschede voor u aanbied. Ze zijn in meerdere diensten gespecialiseerd zoals, glasbewassing vanuit binnen en buiten, gevelreiniging en dakgootreiniging. Dit zijn enkel een paar voorbeelden van de hele lijst die op de website staat van dit schoonmaakbedrijf in Enschede waar u gebruik van kunt maken. Ook kunt u klantenbeoordelingen bekijken op de website, daar ziet u ook dat alles erg positief is en alle klanten erg tevreden zijn over de kwaliteit van dienst en service. Het personeel dat bij dit schoonmaakbedrijf in Enschede in dienst is, is erg enthousiast en gemotiveerd. Ze proberen elke opdracht die ze krijgen zo snel en netjes mogelijk af te ronden, hierdoor blijven beide partijen tevreden.

 

Interesse in diensten van dit schoonmaakbedrijf in Enschede

 

Heeft u nou interesse in de diensten die dit schoonmaakbedrijf in Enschede voor u aanbied. Op de website van de onderneming die deze diensten voor u aanbied, kunt u de contactgegevens van het bedrijf vinden. Het telefoonnummer staat op de website voor telefonisch contact, dit is altijd beschikbaar op het moment dat dit schoonmaakbedrijf in Enschede geopend is. Hier wordt u verder geholpen door een van de medewerkers. U kunt zich ook zo melden en gebruik maken van de diensten die er voor u beschikbaar worden gesteld. Ze proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen, zodat u weer verder kunt met waar u mee bezig was.

 

 

 Myvirtualassistant

Zonnepanelen online kopen

Zonnepanelen

Toen wij vorig jaar op zoek gingen naar een huis, wilden we al graag een huis kopen met de mogelijkheid tot zonnepanelen. Toen we eenmaal een huis hadden gekocht, gingen we direct op zoek naar een professioneel bedrijf. Na een zoektocht in Google kwamen we uit bij @ Energy Group. Een gespecialiseerd bedrijf dat niet alleen zonnepanelen levert en plaatst, maar ook het nodige advies geeft. Vandaag vertellen we u waarom we zonnepanelen online gekocht hebben bij @ Energy Group.

Waarom zonnepanelen online kopen?

U zult zich wel afvragen waarom we voor een zonnepaneel gekozen hebben. Wanneer u een zonnepaneel plaatst, ontvangt u hier subsidie op. Het is dus erg aantrekkelijk om voor deze groene stroom te kiezen. Daarnaast bespaart u ook veel op de energierekening, doordat de zonnepanelen uw huis van elektriciteit voorzien. De terugverdientijd? U heeft de investering al binnen 6 a 8 jaar compleet terugverdiend. Zonnepanelen kennen een levensduur van 25 jaar, waardoor u na die 6-8 gratis van elektriciteit geniet. Kies voor het plaatsen van zonnepanelen en u bent veel voordeliger uit dan wanneer u iedere maand een forse energierekening op de mat krijgt. Wie wil nou geen geld besparen en ook nog eens rekening houden met het milieu? Wij waren meteen overtuigd. U ook?

https://www.adenergy.be/