My virtual assistant
Image default
Mode en Kleding

De beste online plek voor een suède riem

Een suède riem is al heel lang erg populair en blijft een van de meest gebruikte leersoorten in de mode. Suède komt in vrijwel alle kleuren voor en blinkt uit door zijn zachte oppervlaktestructuur. De suède riem die beschikbaar is bij riemen.nl wordt beschouwd als splitleer, omdat het is gemaakt van het onderste deel van de huid. Om zijn kenmerkende zachte aanraking te krijgen, wordt het leer geschuurd en geschuurd tot dit het punt bereikt van extreme, bijna fluweelachtige, zachtheid. De suède riem is wellicht het makkelijkste accessoire om te combineren voor mannen, dus bestel jouw riem snel bij riemen.nl.

Welk materiaal past bij jouw stijl?

Ondanks dat het er qua uiterlijk en gevoel een stuk meer casual uitziet, is de suède riem ook ideaal gekleed te dragen. Mocht je het lastig vinden om dit materiaal te combineren met jouw bestaande kledingkast, kies dan juist voor een van de cognac riemen van riemen.nl. De cognac riem heeft namelijk een natuurlijke glans, die direct een luxe uitstraling geeft. Door te kiezen voor een fijne gesp met een mooie metalen afwerking, krijg je direct het gewenste effect. De cognac riem kan echter ook gemakkelijk casual worden gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een gesp met een cowboy look of een ruwe textuur, wanneer je op zoek bent naar een riem voor overdag.

Shop een nieuwe riem

Het kan soms lastig zijn om te kiezen tussen suède of cognac riem. Beide materialen staan namelijk bekend om hun goede kwaliteit en beide zijn zowel casual als gekleed te dragen. Het voordeel is dat het tegenwoordig erg gemakkelijk is om online te winkelen. Bij riemen.nl bijvoorbeeld, heb je het voordeel dat de verzendtijd erg snel is en het retourneren van items vaak minder werk kost dan wanneer je zelf naar de winkel moet gaan om riemen te passen en te meten.

Gerelateerde artikelen

Wilt u een trouwpak kopen? Dat doet u hier

Het succes van Guess