My virtual assistant
Image default
Dienstverlening

Een MJOP opstellen door een architectenbureau nabij Den Bosch voorkomt verrassingen

Een meerjarenonderhoudsplan is een plan voor de lange termijn waarin al het noodzakelijk onderhoud aan het betreffende gebouw voor de komende jaren wordt aangegeven. Daarnaast wordt hierin ook een schatting gemaakt van de kosten met betrekking tot deze werkzaamheden. Als u een MJOP laat opstellen bestaat deze vaak uit drie onderdelen:

  • Beschrijving van de onderdelen van het gebouw waar onderhoud aan uitgevoerd moet worden.
  • De taken die bij dit betreffende onderhoud horen. Hierbij wordt het moment vermeld waarop deze taken uitgevoerd moeten worden en tevens worden hier ook de geschatte kosten bij vermeld.
  • Daarnaast wordt er ook een tijdsschema toegevoegd waarop men kan zien wanneer welke onderdelen toe zijn aan vervanging, onderhoud of inspectie.

Een MJOP opstellen kunt u onder andere laten doen bij bv3 projectsupport, een architectenbureau uit de omgeving van Den Bosch.

De voordelen van een meerjarenonderhoudsplan

Een MJOP is een belangrijke eerste stap op weg naar goed onderhoud voor uw gebouw en de daarin aanwezige installaties.  Wanneer u een MJOP laat opstellen, brengt dit meerdere voordelen met zich mee:

  • U krijgt inzicht in de bouwkundige staat van uw pand.
  • U wordt in de gelegenheid gesteld om geld opzij te zetten voor toekomstig onderhoud maar u zult nooit veel te veel of veel te weinig geld opzij zetten.
  • U krijgt inzicht in de onderhoudskosten op korte en lange termijn.
  • U kunt onnodig hoge onderhoudskosten in verband met achterstallig onderhoud voorkomen.

Vraag het de specialist

Het is altijd verstandig om een MJOP op te laten stellen door een specialist van een vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Bij bv3 projectsupport, het architectenbureau nabij Den Bosch, helpen ze u hier graag mee. Door een vakkundig specialist uw pand te laten beoordelen, zorgt u ervoor dat u voorzien wordt van een nauwkeurig plan dat u een duidelijk overzicht geeft van uw pand en het toekomstig onderhoud. Ga dus in zee met een gespecialiseerd architectenbureau nabij Den Bosch.

Gerelateerde artikelen

De ontruiming van een woning gebeurt door deze partij op professionele wijze

Meubel schade

Koffie machine voor kantoor