Een veilige douchedeur

Tijdens het douchen wilt u natuurlijk niet dat de douchedeur zomaar kapot gaat. Daarom is de douchedeur op maat van de specialist maar liefst 8 mm dik en is gemaakt van helder gehard veiligheidsglas.  De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

Compleet geleverde douchedeur op maat

Is uw huidige douchedeur toe aan vervanging en wilt u een douchedeur op maat laten maken? Weg met het douchegordijn. Een douchedeur is ook hygiënischer. Dan kunt u het beste naar de specialist op het gebied van glazen douchedeuren op maat gaan. Wanneer u de douchedeur op maat bij De Voordelige Groep bestelt, krijgt u de glazen deur compleet geleverd met scharnieren en een knop. Daarnaast heeft u keuzen uit het soort glas, namelijk mat glas, een coating of helder glas. Heeft u iets anders in gedachten? Dan kunt u dit met de specialisten bespreken, zij helpen u graag. Uw complete glazen douchedeur op maat wordt geleverd door heel Nederland en Vlaanderen.

Optioneel douchestrips toevoegen aan de douchedeur op maat

Wilt u geen plas water op de grond vinden na het douchen? Bestelt u dan douchestrips bij de douchedeur. Deze zorgen ervoor dat er geen water kan ontsnappen. Ook is dit beter voor uw vloer. Wel is het belangrijk dat de douchestrips goed worden bevestigd door middel van kit. Naast douchestrips kunt u ook kiezen voor inklapbare deuren of vouwdeurtjes in plaats van een normale douchedeur. Er zijn veel andere extra opties mogelijk op aanvraag zoals een gezandstraald gedeelte of bijvoorbeeld een ander soort glas. De specialisten van De Voordelige Groep vertellen u graag alle overige mogelijkheden over variaties wat betreft de douchedeur op maat.