Ga op pad met uw hond met de accessoires van Hubertus Gold

Voor zowel u als uw hond is voldoende beweging erg belangrijk. Daarom is het verstandig om in het weekend een heerlijke wandeling te maken met uw hond. Trekt u er binnenkort op uit met de accessoires van Hubertus Gold? Uw achterbank beschermt u tegen water en modder met een kofferbak ligbed, u traint uw jachthonden met een van de dummy’s en u houdt uw hond altijd aan de lijn met een prachtige jachtriem. In de webshop van Dogline bestelt u deze accessoires eenvoudig en snel. En plaatst u een bestelling voor €25,-? Dan wordt de bestelling gratis naar u verzonden.

Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Heeft u puppy’s in huis? Omdat u onlangs een puppy gekocht heeft of omdat uw eigen hond moeder is geworden van een aantal prachtige puppy’s? In beide gevallen is het verstandig om eens naar de voeding te kijken. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Hubertus Gold Premium is geschikt voor honden van 10 maanden oud

Als een hond 10 maanden oud is, is de hond volwassen. Vaak wordt de voeding dan aangepast, maar dit hangt af van het ras. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vlees, gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, bietenvezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw trouwe viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. Vers vlees zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.