Eet jij teveel?

Sommige mensen eten de hele dag door. Daar is op zich niets mis mee, mits je oplet met wat je eet. Gezondheid moet altijd voorop blijven staan. Tuurlijk kun je een stukje taart eten of een Colaatje drinken, maar doe dit met mate. Het komt helaas wel eens voor dat er mensen zijn die de controle verliezen wat betreft hun eetpatroon. Ze laten zichzelf op een gegeven moment gaan en letten niet meer op. Dit kan serieuze problemen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan overgewicht. Weet jij van jezelf dat je een flinke eter bent maar dat je er gewoon niet mee kan stoppen, dan is er voor jou een oplossing.

 

Een maagband-operatie, maar dan anders

Herken jij jezelf in deze situatie, dan heb je vast wel eens Gegoogeld naar oplossingen voor dit probleem. Waarschijnlijk is een maagband-operatie de eerste die je tegenkomt. Het is niet vreemd dat je schrikt van zo’n naam. Want moet je nu echt een hele operatie ondergaan om van je eetprobleem af te komen? En dan ook nog eens aan je maag? Nee, dat hoeft niet. Ben jij een emotie-eter of gewoon iemand die geniet van voedsel, dan kun je nog iets anders doen. Deze optie vertaald zich in een virtuele maagband. Een virtuele maagband zorgt ervoor dat jouw lichaam gaat geloven dat je een echte maagband-operatie hebt gehad, terwijl dit helemaal niet het geval is. Je houdt je maag als het ware voor de gek. Een virtuele maagband zorgt ervoor dat je veel sneller vol zit en dat je over het algemeen veel kleinere porties eet.

 

Hoe dit in zijn werk gaat

Lijkt een virtuele maagband jou wat, dan moet je de volgende informatie goed tot je nemen. Voor een virtuele maagband moet je een afspraak maken. Tijdens deze afspraak worden een aantal dingen besproken. Hoeveel gewicht je wilt gaan verliezen en waarom je dit tot nu toe (nog) niet in gelukt. Na deze afspraak volgen er nog een paar waarvan de tweede het spannendste is. Gedurende deze afspraak wordt de virtuele maagband namelijk geplaatst. Je gaat en de slag met afvallen en in de sessies die volgen word besproken hoe het verloopt.

 

https://www.hypnotherapieheemskerk.nl/virtuele-maagband/
Myvirtualassistant

Wat kan fysiotherapie in Capelle aan den IJssel voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar? Dan bent u hiervoor bij onze praktijk aan het juiste adres. Wij snappen als fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar dat het soms lastig is om een goed adres te vinden waar u zich wilt laten behandelen, omdat er meerdere fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar adressen zijn. Echter zijn wij een zeer gespecialiseerde fysio en werken wij daarnaast ook samen met verschillende huisartsen om u vervolgens te behandelen. Als u last heeft van bepaalde klachten, dan gaat u niet meteen naar fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar, maar gaat u vaak eerst naar de huisarts waar u zich laat onderzoeken. Als een huisarts er verder niets mee kan en denkt dat u beter naar fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar kunt, dan wordt u waarschijnlijk doorverwezen naar ons. Als u voor de eerste keer bij fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar, dan gaan we eerst een intakegesprek met u inplannen waar u ook een complete analyse krijgt van uw lichaam. We gaan kijken wat de klachten precies zijn, waar deze vandaan zouden kunnen komen en hoe wij er als fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar instaan en hoe wij denken dat de klachten het beste op kunnen worden gelost. Dit hoeft niet persé te betekenen dat u elke week naar fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar moet komen, maar het kan ook zijn dat u persoonlijke begeleiding van ons krijgt in een sportschool of dat u juist door middel van thuis oefeningen weer de oude moet worden. Kijk voor meer informatie over fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar op onze website en indien u graag een intakegesprek wilt bij onze fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar kunt u dit aanvragen via de website van Belichaming.nl.

https://belichaming.nl/fysiotherapie-capelle-aan-den-ijssel-schollevaar/
Myvirtualassistant

Gewrichtspijn verhelpen met een manueel therapeut in Nijmegen

Hulp nodig bij het soepel maken van gewrichten? De manueel therapeut in Nijmegen geeft daarbij aan wat je moet doen zodat je de beweging op de juiste manier maakt. Het kan ook zijn dat de manueel therapeut in Nijmegen de gewrichten iets van plek laat veranderen. Hierbij mag je zelf geen bewegingen maken. In plaats daarvan zal de therapeut de beweging maken. Het kan zijn dat je een knappend geluid hoort of dat je iets voelt bewegen, maar dit zou geen pijn moeten doen. Na de behandeling zal je merken dat je soepeler kan bewegen. Vaak zal je thuis nog oefeningen moeten doen om je mobiliteit te behouden.

Wanneer kun je ervoor kiezen om naar een manueel therapeut in Nijmegen te gaan?

Je kan een afspraak maken bij de manueel therapeut in Nijmegen als je last hebt van klachten die te maken hebben met je gewrichten of met je wervelkolom. Het kan zijn dat je eerst naar de huisarts bent gegaan met deze klachten. De huisarts kan dan hebben aangegeven dat het verstandig is om naar de manueel therapeut in Nijmegen te gaan. Natuurlijk kan het ook zijn dat je zelf besluit om naar de manueel therapeut in Nijmegen te gaan. Je hebt namelijk niet per se een verwijzing van de huisarts nodig. Misschien ben je wel eens naar een fysiotherapeut geweest, maar heeft dat niks geholpen. Een fysiotherapeut heeft namelijk minder verstand van gewrichten en van de wervelkolom dan de manueel therapeut in Nijmegen. Manuele therapie is eigenlijk een specialisatie binnen de fysiotherapie. Je mag van een manueel therapeut daarom meer verwachten als je last hebt van je gewrichten (zoals je knie, je enkel of je pols). Het is heel goed mogelijk dat een manueel therapeut wel jouw klachten kan verhelpen. Neem gerust contact met ons op als je behandeld wil worden door de manueel therapeut in Nijmegen.

http://www.jacopsfysiotherapie.nl/manueel-therapeut-nijmegen/
Myvirtualassistant

Bent u opzoek naar een nieuwe huisartsenpraktijk?

Huisarts Vlagtwedde

Zoekt u een huisarts in Vlagtwedde en omgeving? Ga dan eens online kijken naar huisartspraktijken. In Vlagtwedde zit een apotheekhoudende huisarts die u met alles kan helpen. Wanneer u net verhuisd bent moet u vaak ook veranderen van huisarts, de andere is immers niet meer dichtbij. U wilt natuurlijk een huisarts hebben die u kan vertrouwen. Hierdoor heeft u altijd eerst een intakegesprek bij de huisarts zodat u elkaar kan ontmoeten. Bij een huisarts wordt altijd goed geluisterd, uw verhaal wordt aangehoord en door middel van vragen wordt de geschikte diagnose gesteld waardoor u spoedig geholpen kan worden. Het is natuurlijk fijn om een dokter te hebben die uw problemen serieus neemt waardoor u niet het gevoel krijgt dat er niet geluisterd wordt.

Doktersassistentes

Een huisartspraktijk heeft altijd gediplomeerde doktersassistentes waardoor ook zij u kunnen helpen. U bent er zeker van dat ze de juiste kennis hebben en dat zij goed zijn opgeleid. De doktersassistentes worden daarnaast ook vaak voortdurend begeleid en bijgeschoold. Daarnaast is een huisartspraktijk ook altijd gecertificeerd waardoor u een zeker gevoel heeft. Wanneer u een huisarts in Vlagtwedde zoekt, is het ook erg handig als het een huisartspraktijk is met een apotheek. Hierdoor hoeft u niet tussen verschillende praktijken te reizen wanneer uw problemen worden behandeld. U kan uw medicijnen meteen krijgen en krijgt de juiste voorlichting. Een huisartspraktijk heeft vaak twee dokters die voor u klaar staan, daarnaast werken ze soms met diëtisten die u kunnen helpen met het leren eten van gezond eten.

https://www.huisartsenpraktijkraupp.nl/