Dit recept is niet van deze wereld knapperig en bevredigend! Makkelijk, super krokant en gemaakt in minder dan 30 minuten, deze zelfgemaakte frietjes zijn de beste! Strooi een klein beetje zeezout over de frietjes en smullen in perfectie. Deze zelfgemaakte dubbelgebakken frietjes gemaakt in de Fry Daddy zijn bedekt met de perfecte hoeveelheid hartig zeezout en gewoon zo heerlijk. Krokant van buiten, zacht en mals van binnen. Als je op zoek bent naar een goed recept voor zelfgemaakte frites, dan zit je hier gewoon goed. Of je deze dubbelgefrituurde frietjes nu gaat eten met ketchup, kaas, chili of iets anders dat “Yummy!” schreeuwt, je zult genieten van de knapperigheid, ongeacht op welke manier je ze eet. Heb je thuis trek in frietjes van restaurantkwaliteit? Dan is dit iets voor jou! Waarom je dol zult zijn op dit recept voor dubbele gefrituurde frites
ingrediëntenAardappelen– Roodbruine of Yukon Gold-aardappelen Olie– Ik heb plantaardige olie gebruikt voor het bakken van deze dubbelgebakken frites, maar je kunt bijna alle soorten plantaardige olie gebruiken. Zout– Ik hou van zeezout voor dit recept. Je kunt koosjer, Himalaya of elk ander zeezout gebruiken. Wil je de boel opfleuren? Probeer deze Franse Fry Kruiden! Kun je frietjes vooruit maken?Zeker! Je kunt de frites zeker vooraf snijden, dan kan het vocht er goed uittrekken. Zorg ervoor dat je ze in het water dompelt! Gebruik je ze niet meteen, bewaar de gesneden aardappelen dan in de koelkast of vriezer. Hoe op te warmen:Als je klaar bent om je zelfgemaakte frites op te warmen, verwarm dan wat olie in een dunne laag in een pan en frituur de friet voorbakken zodra ze verwarmd zijn. Roer en gooi tot het gelijkmatig is verwarmd. Je kunt de frietjes ook opwarmen in de magnetron, maar we raden aan om de frietjes op te warmen in olie voor die perfecte knapperigheid. |