Je kunt een GPS spel spelen in verschillende steden in Europa

Een nieuwe stad ontdekken met Wave Citygames is ontzettend leuk. Dit is bijvoorbeeld ideaal als spannend bedrijfs- of groepsuitje. Wil je dit in Nederland doen? Je kunt dan terecht in alle groten steden verspreid door het hele land. Altijd iets dicht bij de deur! Liever iets verder weg? Ook daarvoor draait dit activiteitenbureau de hand niet om. In onder andere België, Italië, Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je een of meerdere steden waar je een spannend GPS spel kan spelen met je familie, collega’s of vrienden. Ideaal om te combineren met een leuke citytrip. Laat je onderdompelen in een hele nieuwe stad, terwijl je aangewezen bent op je GPS. Dat wordt spannend!

Speel Jacht naar de Macht met een spannend GPS spel

Een leuk GPS spel is bijvoorbeeld Jacht naar de Macht van Wave Citygames. Als je besluit om dit te gaan spelen weet je zeker dat je een hoop spanning kunt verwachten. Vind de kwade Maffia Don, die ergens verstopt zit in een stad naar keuze. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal?

Ga de uitdaging aan tijdens GPS spel ‘CityChallenge’

Een GPS spel is altijd reuze modern en communicatief. Kies voor een GPS spel van de specialist en je krijgt een ervaring die voor jou op maat wordt gemaakt. Je leert je teamgenoten en een nieuwe stad op een leuke manier beter kennen.  Hoe het werkt? Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.