Myvirtualassistant

Kies ervoor om jouw archief te digitaliseren

Wil je archief digitaliseren, zoals papierwerk of iets anders? Dan is het belangrijk om dit op een efficiënte en verantwoorde manier uit te voeren. Je wilt dan ook enkel gebruik maken van diensten van een ervaren en gespecialiseerde partij. Doxis is een specialist die je helpt bij dit archiefbewerkingstraject. Dit bedrijf digitaliseert jouw archief volgens de geldende wet- en regelgeving. Zij helpen hun klanten al meer dan 100 jaar om zo efficiënt en optimaal gebruik te maken van hun bedrijfsinformatie. Zo weet je zeker dat dit bedrijf over alle kennis beschikt om jouw archief zo veilig en goed mogelijk te digitaliseren. Maak de overstap van analoog naar digitaal werken.

Onafhankelijk digitaliseren

Maak je gebruik van de diensten van Doxis, dan doen ze meer dan alleen jouw archief digitaliseren. Het digitalisatieproces is tijdrovend en vereist de benodigde technische kennis. Het gebruik maken van het nieuwe digitale archief vereist ook nieuwe kennis. Daarom bieden zij coaching en begeleiding aan voor jouw medewerkers. Zo kunnen jouw medewerkers op den duur zelf een archief digitaliseren en ben je niet meer afhankelijk van dit bedrijf. Het bedrijf blijft je natuurlijk wel bijstaan in geval van onduidelijkheden. Zij bieden jou en jouw medewerkers een toekomstgerichte oplossing van jouw bedrijf. Voordat dit bedrijf begint met digitaliseren van het archief, wordt er eerst een goed plan ontwikkeld. Zo voorkom je dat je vastloopt in het proces en dit stellen ze dan ook voor je op.

Dit bedrijf is expert op vele gebieden

Het digitaliseren van archieven voor overheidsorganisaties is nog niet klaar. Veel overheidsorganisaties zijn verplicht om het digitale archief over te zetten naar een archiefbewaarplaats. Zo’n archiefbewaarplaats wordt ook wel een e-depot genoemd. Op deze plaats worden hoge eisen gesteld. Doxis is hiervan op de hoogte en is dan ook dé aangewezen, ervaren en betrouwbare partner hiervoor. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met dit bedrijf op voor meer informatie.

https://doxis.nl/