Laat uw bedrijfspand renoveren door een expert die ook asbest verwijdert

Wist u dat u bij hetzelfde bedrijf terecht kunt wanneer u uw pand wilt laten renoveren, én asbest golfplaten wilt laten verwijderen? Asbest golfplaten laten verwijderen door Elegast is op die manier twee vliegen in een klap slaan! Een bedrijfspand renoveren laat u doen door Elegast. U bent ervan verzekert dat uw bedrijfsgebouw door zo’n renovatie stijgt in waarde en levensduur. Gaat u voor een fraaie upgrade van uw gevel? Of is juist het dak toe aan de nodige renovatie? De specialist is op dit gebied ook de juiste partij voor u. Indien nodig, worden asbesthoudende golfplaten zorgvuldig gedemonteerd en vervangen. Zo heeft u maar één partij nodig voor de volledige renovatie van uw dak en/of gevel!

Kies voor een andere uitstraling; ga uw bedrijfspand renoveren en verwijder asbest golfplaten

Door Elegast in te schakelen als partner voor het renoveren van uw pand maakt u gebruik van maar liefst drie grote voordelen. Lees snel verder en kom erachter wat dit zijn. Bij de professional zoals Elegast is vrijwel alles mogelijk. Wilt u uw magazijn, werkplaats loods of bedrijfspand renoveren? Neem hiervoor contact met het team op. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Van plannen tot aan het leveren van draagstructuren en van gevelbedekking tot aan het monteren van de nieuwe bardage; bij de specialist kunt u terecht van A tot Z. U heeft voor uw volledige renovatie maar één bedrijf nodig; een bedrijf die al uw zorgen uit handen neemt.

Een restyling is een uitkomst als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten verwijderd

Asbest golfplaten verwijderen, uw pand renoveren zodat het weer tegen een stootje kan, en een restyling waarmee uw gebouw een facelift krijgt, bij Elegast vindt u het allemaal. Hierdoor hoeft u niet een geheel bedrijfspand te renoveren. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.