Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een hardhouten vloer van de specialist

Dankzij een hardhouten vloer draagt u een steentje bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Denkt u ook na over een beter milieu? In Nederland hebben we een bedrijf dat duurzame hardhouten vloeren produceert. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?

Een hardhouten vloer voor elke stijl

Een hardhouten vloer past in ieder interieur. Welke stijl u ook wilt aanhouden met het interieur van uw woning, een hardhouten vloer zal nooit misstaan. Hout is veelzijdig materiaal. U kunt dan ook zoveel verschillende kanten op met hout. Kiest u voor een grote nerf? Een vergrijsde kleur? Een donkere of een lichte tint? Een hardhouten vloer van ruw eikenhout? Laat u de planken in een bepaald patroon leggen? Met hout is het allemaal mogelijk. Bij een specialist als Origineel Chapel Parket bieden ze alle verschillende soorten aan. Zo vindt u 100% zeker een houten vloer die bij uw smaak en inrichting past. En weet u nog niet precies wat u mooi vindt? Dan kunt u bij de specialist ook altijd inspiratie opdoen.

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

Bent u benieuwd hoe de vloer in het echt eruit ziet? Maar moet u afwachten? Veel bedrijven importeren hun vloeren uit het buitenland en leggen deze alleen bij u. Maar bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit en bent u zeker dat de vloer die u bestelt er op en top uitziet.