Met een druppelsysteem heeft u langer plezier van uw tuin

Niet alleen uw tuin heeft onderhoud nodig, ook uw druppelsysteem moet regelmatig nagekeken worden. Op die manier werkt het systeem naar behoren en heeft het een lange levensduur. Het druppelsysteem wordt continu blootgesteld aan zon, water en vorst en kan daardoor kwetsbaar worden. Verlinden Beregeningstechniek is al jaren de specialist in het onderhouden van beregeningssysteem. Zo kunt u bij hen een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij u profiteert van regelmatig onderhoud. Heeft u bijvoorbeeld last van vorstschade? Dan wordt dit kosteloos gerepareerd als u het abonnement heeft afgesloten. U weet zeker dat uw druppelsysteem zo goed mogelijk blijft werken.

Met een druppelsysteem regelt u de beregening van uw tuin tot op de druppel nauwkeurig

Heeft u door de grootte van uw tuin geen tijd om alle planten water te geven? Of heeft u planten die op bepaalde momenten water moeten hebben? Een beregeningsinstallatie in uw tuin is de uitkomst! Verlinden Beregeningstechniek is de specialist in het aanleggen van zulke druppelsystemen in bestaande tuinen. Met een geavanceerd druppelsysteem van deze specialist geeft u uw planten, bloemen, heggen en ander groen in uw tuin precies de hoeveelheid water die ze nodig hebben. Dit kunt u handmatig regelen, maar er zijn ook automatische druppelsystemen beschikbaar waarmee de beregening plaatsvindt op vooraf ingestelde tijden.

Een druppelsysteem aanleggen zonder uw tuin aan te passen

Wanneer een druppelsysteem aangelegd wordt door Verlinden Beregeningstechniek, bent u er zeker van dat uw tuin niet helemaal overhoop wordt gehaald. Het zou natuurlijk jammer zijn als uw geliefde tuin eruitziet als een ravage. Kies daarom voor het installeren van een druppelsysteem voor de beregening van uw tuin door echte specialisten. Zij zorgen ervoor dat uw tuin niet opnieuw aangelegd hoeft te worden. Door middel van jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze een druppelsysteem voor de beregening van uw tuin moeten aanleggen zonder grote ingrepen. Met kleine graafmachines en een afsnijding van het gras onder de wortel, is het slechts een kwestie van een paar weken tot uw tuin weer in haar oude glorie is hersteld.