My virtual assistant
Image default
Architectuur

Open dak door lichtstraten

Als je meer licht in het huis wil en wilt dat het groter lijkt kun je kiezen voor lichtstraten. Dankzij lichtstraten heb je bijna een volledig open huis met over ramen en een open dak waar veel door komt.

Steeds meer mensen voelen zich opgesloten in hun eigen woning door al de muren in het huis. Steeds meer mensen kiezen voor grote raampartijen en minder muren. Nu is het dak ook aan de beurt en ook dit geeft mensen het gevoel van opgesloten zitten. Het dak laten verwijderen is dan ook een optie althans een deel ervan. In plaats van het dak komen er lichtstraten dat bestaat uit glas en aluminium. De oppervlakte van lichtstraten bestaat uit glas en alleen het frame uit aluminium. Hierdoor ontstaat er een open dak.

Dankzij lichtstraten voelen mensen zich niet langer opgesloten en leven ze in een open woning. Door de dag hebben ze zonlicht en in de avond op een heldere avond de sterren als gezelschap. Het is dan ook heel aantrekkelijk om lichtstraten te laten bouwen en nu is het ook betaalbaar geworden voor de meeste Nederlanders. Dankzij nieuwe technieken kunnen lichtstraten makkelijker gebouwd en geplaatst worden wat een hoop kosten scheelt.