Myvirtualassistant

Zeelt met de pen

In een grote heldere plas in de buurt zou een goed bestand aan zeelt aanwezig zijn. Uit een eerste onderzoek blijkt het dat het een lastig te bevissen water is. Het betreft een oude zandafgraving met veel steile wanden tot vele meters diep. De eerste worpen geven een diepte van 8, 10 en 14 meter aan. Dat valt even tegen. De wens was om juist met de pen lekker aan de slag te gaan, maar dat zal moeilijk worden. Uit verder onderzoek zijn er wel kleine platen met weinig water aanwezig te zijn. Dat lijkt een goed vertrekpunt om de eerste ervaring op het water op te doen. 

De avond start met het voeren van een paar handjes mais tegen een stel overhangende takken aan de eigen kant. Rechts komt een afstandshengel. Helaas zijn de piepers thuisgelaten, waardoor de slip van de vismolen dan de beetregistratie moet verzorgen. Doordat er weinig uitstaande vislijn is, zal de vis al snel lijn moeten nemen dan een zakker veroorzaken. Met een onderhandse worp wordt deze op een flauw talud gelegd samen met een paar gebroken boilies. Dan kan deze op de steun wachten op een hopelijke aanbeet.

Dan wordt de pen afgestemd op de andere hengel en kan het wachten beginnen. Al snel blijkt dat er een nest van muisjes in de buurt is, want er zijn twee muizen die steeds voorbij schieten en genieten van een paar korrels die niet over de waterkant heen zijn gekomen. Uiteindelijk komt er zelfs één rustig tussen mijn benen zitten. Een erg leuk schouwspel zo in de natuur. Wel lijk ik last te hebben van een heel irritante mug die blijft zoemen. Ook het proberen weg te slaan maakt geen indruk. Dan blijkt echter de top van de afstandhengel krom te staan en de vismolen blijkt de mug te zijn. Snel sta ik met een gebogen hengel met een goed vechtende karper aan de andere kant van de vislijn. Enkele minuten later kan ik een mooie spiegel scheppen die het aas niet kon laten liggen. Een fantastische ervaring zo op het nieuwe water. Aan het einde van de avond heb ik ook 2 mooie zeelten kunnen vangen wat deze avond tot een compleet succes maakte. Wat zal deze plas nog meer voor prijzen vrijgeven?

https://www.sportvisgigant.nl/
Myvirtualassistant

Dumbells

Het aanschaffen van dumbells is anno 2019 steeds populairder. Veel jongeren willen door invloed van social media populair en een goed lichaam hebben. Om dit te realiseren is het wel nodig om te sporten. Hierbij is het gaan naar de sportschool nog een stap te ver en daarom wordt er steeds vaker gekozen om gebruik te maken van dumbells. Dit is natuurlijk erg goed, want door dumbells weet je zeker dat je een goede start maakt. Diverse onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat het gebruik van dumbells effectiever is dan fitnessapparatuur. Kijk daarom altijd naar de mogelijkheden van dumbells.

Voor elke oefening wel iets

Voor elke oefening is het wel goed om dumbells te gebruiken. Zo kun je voor elke spiergroep wel passende oefeningen vinden en dat is natuurlijk erg prettig. Hierdoor weet je zeker dat je jouw spiergroepen op een effectieve manier traint. Kijk daarom altijd naar de mogelijkheden en mocht je een passend schema willen op maat, dan kun je deze altijd vinden op het internet. Hierbij weet je zeker dat je een schema hebt, die voldoet aan jouw persoonlijke doelen. Mocht je echt een schema op maat willen, dan is het ook aan te raden om te kijken naar een schema maken. Hierbij wordt echt een schema gemaakt naar aanleiding van jouw doelstellingen.