Zo zorgt u ervoor dat uw audio intercomsysteem vlekkeloos blijft werken

Maakt u reeds gebruik van een audio intercomsysteem? Dan heeft u ongetwijfeld al gemerkt dat het systeem een ware uitkomst is. U opent uw voordeur eenvoudig met een druk op de knop. Handig, want zo hoeft u niet steeds al die trappen af te lopen om zelf de deur te openen. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat ongenodigde gasten níet de mogelijkheid hebben om uw pand te betreden. Om ervoor te zorgen dat uw audio intercomsysteem deze gemakken blijft bieden, is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Bij Fontein Elektrotechniek kunt u hiervoor een contract afsluiten. Op deze manier hoeft u voor een vast bedrag per jaar totaal niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw intercomsysteem.

Beveilig zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen met een audio intercomsysteem

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand? Of beheert u een appartementencomplex? Welke situatie ook op u van toepassing is, u heeft er gegarandeerd baat bij wanneer u een professioneel audio intercomsysteem van Fontein Elektrotechniek laat installeren. Met dit systeem verhoogt u de beveiliging van uw pand aanzienlijk. Zo weet u dankzij het intercomsysteem altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u er van verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

Het intercomsysteem is er in veel verschillende vormen

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een audio intercomsysteem te laten installeren in hun woning. Dit systeem maakt het mogelijk om te identificeren wie er voor de deur staat. Vervolgens opent u de deur met slechts één druk op de knop. Wat dit systeem kenmerkt, is de eenvoud hiervan. Wist u echter dat er naast het audio intercomsysteem ook nog verschillende andere systemen zijn? Bij het installatiebedrijf Fontein Elektrotechniek heeft u een veelzijdige keuze. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een intercomsysteem met een zwart-wit monitor of zelfs met een kleurenmonitor. Ook als u gaat voor een audio intercomsysteem heeft u keuze uit verschillende opties. Zo is het mogelijk om een toestel met hoorn te bestellen maar ook zonder hoorn. Weet u al wat voor intercomsysteem u kiest?