Myvirtualassistant

Waar moet je op letten bij het kopen van een telefoonhoesje?

Een dag zonder telefoon leven? Veel mensen willen er niet aan denken. En jonge kinderen al helemaal niet. Zij zijn vaak vastgeplakt aan hun mobiele apparaat en blijven op deze manier in nauw contact met hun vriendjes en vriendinnetjes. Verder is het ook erg handig voor ouders, want ze kunnen hun jonge kinderen meestal bereiken als ze op pad zijn. Dit was vroeger wel anders. Enfin. Intensief smartphonegebruiker of niet, een telefoonhoesje bestellen kan nooit kwaad. Integendeel zelfs, als je jouw telefoon niet beschermt tegen schade van buitenaf, kan dit vervelend uitpakken bij een ondoordachte beweging of val op de stenen vloer. Van een barst in het telefoonscherm wordt niemand vrolijk, toch? Precies! Daarom delen we in dit artikel een aantal handige tips waar je op kunt letten bij aanschaf van een nieuw mobiel hoesje.

Bij welke webshops kun je terecht?

Online shoppen kent vele voordelen. Je kunt bij verschillende webwinkels vanuit je luie stoel door hun assortiment struinen. Prijzen vergelijken is heel eenvoudig dankzij verschillende prijsvergelijkwebsites. Verder kun je op het internet bijzondere pareltjes tegenkomen die je in de winkelstraten niet zo snel gaat vinden. Een goed voorbeeld daarvan is de webshop van Telefoonhoesje Store, Leuke Telefoonhoesjes en natuurlijk Casimoda. Laatstgenoemde webwinkel heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, want zij zijn inmiddels bij veel jonge tieners en fashionista’s een bekend hoesjesmerk. Je vindt er niet alleen Samsung Galaxy A52 cases, maar ook Apple hoesjes en telefoonhoesjes voor Sony, HTC en Huawei. Kortom, een zeer uitgebreid assortiment, van complete wallet hoesjes, backcovers tot cases met koord. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Verschillende soorten hoesjes

Laten we beginnen met de keuze tussen een backcover of wallet hoesje. Er zijn ook nog andere soorten smartphonehoesjes, maar in dit artikel behandelen we de meest populaire types. Een backcover beschermt alleen de achterkant en zijkanten van je smartphone. Sommige backcovers hebben taps toelopende randjes, waardoor het touchscreen van je telefoon niet snel een plat oppervlak kan raken. Dit komt met name van pas, als je telefoon nog weleens plat op de tafel wordt neergelegd. Al doe je er natuurlijk wel verstandig aan om een backcover te combineren met hoesjesvriendelijke screenprotector. Deze screenprotectors hebben een kleine afloop, zodat ze nog goed gecombineerd kunnen worden met een telefoonhoesje. Een wallet hoesje is, zoals de naam al doet verklappen, een telefoonhoesje en portemonnee ineen. Je kunt er verschillende pasjes in opbergen en vaak is er ook nog wat ruimte voor briefgeld. De telefoon wordt bevestigd in een stevige telefoonhouder. Met een bookcase wordt je telefoon het beste beschermd, maar kan het klepje wel in de weg zitten bij het maken van foto’s of tijdens het telefoneren.

https://www.casimoda.nl/
Myvirtualassistant

3CX van NuCall zorgt voor een innovatieve communicatieoplossing

3CX Softphone van NuCall is een nieuw concept. Dit concept maakt het mogelijk om alle communicatiemiddelen op één groot platform samen te brengen. Hierdoor wordt de communicatie binnen elk bedrijf veel beter geregeld, zonder dat hier veel technologie bij komt kijken. Via 3CX van NuCall wordt de telefonie en internet van elk bedrijf erg gemakkelijk geregeld. Tevens zorgt 3CX van NuCall voor besparingen op de telefoonrekening. Bij 3CX wordt er namelijk gekeken naar het aantal telefoongesprekken van het hele bedrijf en hoeft niet elke werknemer een apart telefoonabonnement te hebben. Er wordt hierdoor veel geld bespaard, wat weer uitgegeven kan worden aan innovatie voor het bedrijf. Een echte win-winsituatie dus. Naast dat 3CX zorgt voor minder uitgaven op het gebied van telefonie, heeft het ook nog andere voordelen. Zo krijgt iedere medewerker van het bedrijf een eigen profiel in de online omgeving van 3CX van NuCall. Flexibel werken wordt hierdoor nog gemakkelijker en bestanden zijn nu online vanaf elke computer beschikbaar. Nooit meer vergeten om bestanden te mailen of op een USB-stick te zetten, maar alles gewoon handig online hebben staan in de online omgeving. 3CX van NuCall zorgt dus echt voor een doorbraak op het gebied van communicatie.

Een perfecte bereikbaarheid met communicatie via 3CX, geregeld door NuCall

Door samen te werken met 3CX van NuCall, beschikt elk bedrijf gegarandeerd over perfecte bereikbaarheid. De telefoongesprekken via 3CX zijn helder en hebben een hoge geluidskwaliteit. En door de flexibele telefoonabonnementen komt het niet meer voor dat het bedrijf tegen de grens van het telefoonsysteem aanzit. Ook kunnen er via 3CX verschillende functies worden toegevoegd aan de bel omgeving. Zo kan er gekozen worden voor een keuzemenu of voor automatische gespreksopname. Of kan er een app worden aangemaakt, waardoor het bedrijf er professioneler uitziet en er wordt gebeld in een omgeving die alleen van het bedrijf is. En als kers op de taart is het voor werknemers mogelijk om de status van collega’s te bekijken en dus te zien of deze op het moment in een belangrijk gesprek zitten of gewoon beschikbaar zijn. Met 3CX van NuCall zit elk bedrijf, vooral nieuwe bedrijf die houden van innovatie, helemaal goed. 

Myvirtualassistant

FreeVoice antwoordservice versterkt uw bedrijf met telefoonservice op afstand

Wanneer uw bedrijf al begint te groeien of u in een drukke periode zit met uw bedrijf, kan het vaak lastig zijn om goed contact te onderhouden met uw klanten. U wilt namelijk groeien met uw bedrijf en heeft vaak niet genoeg geld om een secretaresse aan te nemen. FreeVoice antwoordservice heeft hier iets op bedacht. Wij werken met secretaresses op afstand. U hoeft zo minder te betalen voor een secretaresse omdat ze niet speciaal uw kant op hoeft te komen en naast uw bedrijf ook andere bedrijven kan dienen. Een ideale oplossing dus voor een groeiend bedrijf. Ook kunt u gebruik maken van onze FreeVoice connect service. Hiermee krijgt u inzicht in uw telefoongebruik en presentie en beschikt uw bedrijf over een vast adresboek waardoor alles binnen uw bedrijf een stuk gemakkelijker gaat.

FreeVoice telefoonservice zorgt voor een perfecte oplossing voor uw bedrijf

Met FreeVoice telefoonservice bent u altijd goed bereikbaar voor uw klanten. Als ondernemer is het namelijk lastig om zelf uw telefoontjes op te nemen, als u net geconcentreerd met een project bezig bent. Daarom nemen onze telefonistes op afstand uw telefoon voor u op en verbinden ze u zo nodig door met de klanten. Als een gesprek niet dringend is, kunnen ze een bericht achterlaten voor u. Hierdoor behoudt u uw concentratie en het goede contact met uw klanten. Onze telefonistes nemen de telefoon aan met uw bedrijfsnaam en op de manier hoe u het wilt. De telefonistes op afstand kunnen tevens terugbelafspraken inplannen, wanneer u er tijd voor heeft. Ook zijn ze flexibel in te zetten. Het kan namelijk voorkomen dat u al weet dat een dag tamelijk rustig gaat worden en u dan geen telefoniste nodig heeft. Maar als u bijvoorbeeld op vakantie bent, is het erg handig om een telefoniste in te zetten die uw belangrijke telefoontjes toch op kan nemen. Ook kunt u onze telefonistes inzetten voor secretariële zaken, zoals het beantwoorden van e-mails en het onderhouden van uw sociale media. Met een assistente op afstand van FreeVoice antwoordservice doet u dus veel goeds voor u en uw bedrijf.