Tot in de puntjes verzorgde rondreis maken langs de Tuinroute van Zuid-Afrika?

Gaat u niets liever doen dan een roadtrip maken in Zuid-Afrika langs de Tuinroute, een van de bekendste kustroutes ter wereld? Wilt u dan liever in luxe lodges of op het dak van de auto verblijven? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika. Maak uw onvergetelijke reis door Zuid-Afrika met Oryx Travel.

Ervaar de veelzijdigheid van Afrika tijdens een rondreis door Namibië

Altijd al het prachtige continent Afrika een bezoek willen brengen? Gaat u vaker naar vakantielanden in opkomst? Wilt u wel een reis die gepland in van A tot Z? Boek dan uw rondreis door Namibië bij Oryx Travel. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Maak een reis langs de Namibische kustlijn.

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Grijp deze kans en maak een onvergetelijke roadtrip in Zuid-Afrika langs de welbekende Tuinroute. Deze rit staat bekend als een van de prachtigste manieren om Zuid-Afrika te ontdekken. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.