My virtual assistant
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij het kopen van een telefoonhoesje?

Een dag zonder telefoon leven? Veel mensen willen er niet aan denken. En jonge kinderen al helemaal niet. Zij zijn vaak vastgeplakt aan hun mobiele apparaat en blijven op deze manier in nauw contact met hun vriendjes en vriendinnetjes. Verder is het ook erg handig voor ouders, want ze kunnen hun jonge kinderen meestal bereiken als ze op pad zijn. Dit was vroeger wel anders. Enfin. Intensief smartphonegebruiker of niet, een telefoonhoesje bestellen kan nooit kwaad. Integendeel zelfs, als je jouw telefoon niet beschermt tegen schade van buitenaf, kan dit vervelend uitpakken bij een ondoordachte beweging of val op de stenen vloer. Van een barst in het telefoonscherm wordt niemand vrolijk, toch? Precies! Daarom delen we in dit artikel een aantal handige tips waar je op kunt letten bij aanschaf van een nieuw mobiel hoesje.

Bij welke webshops kun je terecht?

Online shoppen kent vele voordelen. Je kunt bij verschillende webwinkels vanuit je luie stoel door hun assortiment struinen. Prijzen vergelijken is heel eenvoudig dankzij verschillende prijsvergelijkwebsites. Verder kun je op het internet bijzondere pareltjes tegenkomen die je in de winkelstraten niet zo snel gaat vinden. Een goed voorbeeld daarvan is de webshop van Telefoonhoesje Store, Leuke Telefoonhoesjes en natuurlijk Casimoda. Laatstgenoemde webwinkel heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, want zij zijn inmiddels bij veel jonge tieners en fashionista’s een bekend hoesjesmerk. Je vindt er niet alleen Samsung Galaxy A52 cases, maar ook Apple hoesjes en telefoonhoesjes voor Sony, HTC en Huawei. Kortom, een zeer uitgebreid assortiment, van complete wallet hoesjes, backcovers tot cases met koord. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Verschillende soorten hoesjes

Laten we beginnen met de keuze tussen een backcover of wallet hoesje. Er zijn ook nog andere soorten smartphonehoesjes, maar in dit artikel behandelen we de meest populaire types. Een backcover beschermt alleen de achterkant en zijkanten van je smartphone. Sommige backcovers hebben taps toelopende randjes, waardoor het touchscreen van je telefoon niet snel een plat oppervlak kan raken. Dit komt met name van pas, als je telefoon nog weleens plat op de tafel wordt neergelegd. Al doe je er natuurlijk wel verstandig aan om een backcover te combineren met hoesjesvriendelijke screenprotector. Deze screenprotectors hebben een kleine afloop, zodat ze nog goed gecombineerd kunnen worden met een telefoonhoesje. Een wallet hoesje is, zoals de naam al doet verklappen, een telefoonhoesje en portemonnee ineen. Je kunt er verschillende pasjes in opbergen en vaak is er ook nog wat ruimte voor briefgeld. De telefoon wordt bevestigd in een stevige telefoonhouder. Met een bookcase wordt je telefoon het beste beschermd, maar kan het klepje wel in de weg zitten bij het maken van foto’s of tijdens het telefoneren.

https://www.casimoda.nl/