Myvirtualassistant

offline of online training volgen

Offline

De helft van werkend Nederland is nooit meer een dag offline’ staat er in de krant. Het is eigenlijk (bijna) gewoon geworden. Ook op vakantie houden we vaak contact. Hoe zit dat per stijl? D-stijl De drijfveer om altijd bereikbaar te blijven komt vooral uit de drang van controle. Te hebben en te behouden. Wordt liever ‘gestoord tijdens…’ dan er later achter te komen dat er iets mis is gegaan. Maar deze stijl kan ook keihard besluiten; UIT dat ding en we zien het wel. I-stijl Steeds meer vervaagt de grens tussen werk en privé. Vooral voor deze stijl met betrekking tot mensen. Een vriend, kennis of collega is nagenoeg hetzelfde. Privé zaken worden snel gedeeld met collegae. Dan is een ‘werk gerelateerde vraag’ ook zo gedeeld natuurlijk. S-stijl Contact houden met kantoor ligt vooral in dienstbaarheid. Vooral met de collega’s uit je team. Mensen die op je vertrouwen. Dus als zij een dringende vraag hebben ‘dan kan je me altijd bereiken hoor!’. En als je niets hoort, misschien even checken. Gaat alles goed? C-stijl Gaat alles nog wel goed? Dat is wat de C-stijl zich steeds afvraagt. Vooral gericht op de kwaliteit van het werk. Wordt alles wel juist en volgens de regels uitgevoerd nu ik er niet ben? ‘Check eerst met mij als je iets moet besluiten of vragen hebt! Of beter ik check zelf’. Wat is je natuurlijke manier van doen? Wat is je stijl van communiceren? Wat zijn je onbewuste drijfveren? Inzicht in ons gedrag, in hoe we iets doen en waarom we iets doen helpt ons om onze talenten en kwaliteiten beter te benutten. Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn. Met deze kennis werk je prettiger en bereik je betere resultaten!

Verschillende online trainingen, adviezen en workshops

Overweeg je een online training, advies of een online workshop te volgen? We zetten er aantal op een rijtje voor je:

  • Online DISC training
  • Online kledingadvies
  • Online kleuradvies

Online DISC training volgen?

Zoals reeds toegelicht werkt DISC met de 4 temperamenten: Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus.  Deze stijlen staan voor respectievelijk voor de kleuren: rood, geel, groen en blaiuw. De basis van een online DISC training wordt gevormd door het inzicht krijgen in de kwaliteiten, valkuilen en groeimogelijkheden van deze stijlen. Wil je meer verdieping in een online disc training, dan kun je bijvoorbeeld vragen om een eigen casus in te brengen? Wat je leert met disc is om beter met elkaar te communiceren. Ook als je net praat, communiceer je. En hoe jij jezelf kleedt, bepaald ook voor een groot deel jouw non-verbale communicatie. Daarom is een online kledingadvies als aanvulling op een online DISC training verrekte interessant

Online kledingadvies; je communiceert met je outfit

Een online kledingadvies volg je als je wilt weten welke stijl- en kleurencombinaties voor jou werken. Ieder mens is anders en als we dat als vertrekpunt nemen, betekent het ook dat elk individu met een zijn kledingstijl, aangepast aan wie is hij is, het beste uit zichzelf kan halen. Een online kledingadvies bestaat overigens uit 2 aspecten:

  • Online kleuradvies
  • Stijladvies

Online kleuradvies, een van de aspecten van een online kledingadvies

Met het online Kleuradvies wordt dieper ingezoomd op de pigmentsamenstelling van je huid en haren. Deze worden als het ware geanalyseerd, waarna een online kleuradvies volgt. Een kleuradvies is, net as bij DISC terug te voeren op 4 type aanduidingen. Daar waar dat bij disc Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus is, is dat bij het online kledingadvies herfst, winter, zomer en lente. Met een online kleuradvies en DISC training verbindt je jouw innerlijk met jouw uiterlijk!

http://www.style-by-yvs.nl
Myvirtualassistant

Boekhouder in Valkenswaard

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? U leest het in deze blog.

Inkomsten en uitgaven bijhouden

Boekhouden, bijna geen enkele ondernemer wordt er erg blij van. Doe je de bedrijfsadministratie zelf of ga je het uitbesteden aan een professional? Kiest u voor het uitbesteden van uw administratie? Houd dan rekening met een bedrijf dat full service aanbiedt. Zo bent u verzekerd van een goede administratie, op alle aspecten.

Blijf alert

Weten wat er speelt en hoe baten en kosten zich tot elkaar verhouden is erg belangrijk. Alert blijven is het meest belangrijk. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Spreek ook altijd uw verwachtingen uit wanneer u uw administratie uitbesteed. Welke taken moeten worden uitgevoerd? Hoe en wanneer wilt u dit geregeld hebben? Dit zijn allemaal zaken waar over nagedacht moet worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. Besteed uw administratie uit, maar blijf alert. Zo heeft u er het meeste baat bij.

Wel of niet uitbesteden?

Wel of niet uw administratie uitbesteden? Dit is een lastige keuze. Maar wat zijn de grootste voordelen? Het grootste voordeel van het uitbesteden van uw administratie is dat u er beduidend minder omkijken naar hebt. Zo hoeft u zich niet alleen niet meer te verdiepen in allerlei regels, formules, wetten en andere rompslomp, maar u hoeft er ook geen tijd meer aan te besteden.

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

https://www.advi.nl
Myvirtualassistant

Strijker buitenreklame – bedrijfsstickers

Mooie bedrijfsstickers laten drukken, dat ziet u tegenwoordig erg veel en dat is natuurlijk niet voor niets!

Als eigenaar van een bedrijf weet u ongetwijfeld heel erg goed dat reclame maken heel belangrijk is in het bedrijfsleven. Zonder reclame heeft u namelijk veel minder klanten en daardoor zult u dan ook heel wat omzet mislopen. Dit wilt u natuurlijk niet dus is het zaak om goed en efficiënt reclame te maken. Daarnaast wilt u natuurlijk ook op een leuke manier reclame maken, u moet er wat leuks van maken. Kies daarom voor bedrijfsstickers. Wanneer u bedrijfsstickers gaat ontwerpen en laat drukken dan zult u hier heel veel plezier van hebben. Het staat namelijk leuk en het is ook nog eens een slimme manier van reclame maken, niet voor niets gingen veel bedrijven u al voor.

 

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u dan precies bedrijfsstickers moet bestellen. Ten eerste maakt u een leuk ontwerp, dit kan bijvoorbeeld met uw logo en een mooi motto. Dit voert u eenvoudig online in, u selecteert de items die u wilt en voor u het weet is de bestelling al gemaakt en ontvangt u de stickers in korte tijd op uw werk.

https://strijkerbuitenreklame.nl/direct-bestellen/stickers/
Myvirtualassistant

Dak lekkage verhelpen

Bent u voor een dak lekkage op zoek naar een professionele dakdekker om het probleem op te lossen?

Dan kunt u rekenen op de service van Kewodak. Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken, kunnen we snel de daklekkage verhelpen. Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn en van daaruit kunnen we snel ter plekke zijn in verschillende omliggende steden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen de specialisten van Kewodak inschakelen voor verschillende werkzaamheden. We zullen grote en kleine projecten tot een succesvol einde brengen. U kunt ervan op aan dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren en dat u lang plezier zult hebben van het werk dat wij afleveren.

Kewodak Service 

Kewodak Service staat voor gezonde, stevige daken. Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuw dak, of het renoveren van oude daken. We verdiepen ons in verschillende soorten daken en richten ons op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo kunnen we bijvoorbeeld een Groen dak voor u aanleggen. Hierop groeien planten die hun steentje bijdragen aan de omgeving en daarnaast een goede isolatielaag op uw dak vormen. Ook energiedaken, waarop zonnepanelen zijn bevestigd behoren tot de mogelijkheden. We informeren u graag over de andere soorten daken die wij voor u kunnen aanleggen. Daarbij kunnen we u adviseren over het soort dak dat voor u het meeste rendement oplevert.

Dak beveiliging

Voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren, is het belangrijk om uw dak te inspecteren op veiligheid. Uw en onze veiligheid staat voorop en daarom willen we er zeker van zijn dat het dak voldoet aan een aantal eisen. Kewodak is gespecialiseerd in dakbeveiliging en u kunt dit gerust aan ons overlaten. Neem vandaag nog contact met ons op om een inspectie aan te vragen of voor meer informatie over onze werkzaamheden.

http://www.kewodakservice.nl/