My virtual assistant
Image default
Architectuur

3D scan maken van uw product of object bij 3DLS

3D scan maken voor de maakindustrie

Een groeiende trend in de wereld van scannen is de komst van de 3D laser scanner. 3DLS maakt het ook voor uw organisatie mogelijk om gebruik te maken van deze ontwikkeling door voor u een 3D scan te maken van bestaande gebouwen, installaties, platformen en producten voor 3D reverse engineering. Wij hebben inmiddels meer dan 1.000.000 m² gedocumenteerd voor bedrijven in de afgelopen 15 jaar voor de maakindustrie én procesindustrie Tijd voor u om ook de voordelen te ontdekken van laserscanning!

Hoe werkt 3D scannen?

3DLS richt zich op het maken van technische scans van omgevingen en deze in 3D weer te geven voor de eindgebruiker. Deze data kunnen we vervolgens aanleveren voor een BIM model of CAD systemen voor bouwkundigen en ingenieurs.

3DLS maakt gebruik van de 4e generatie FARO 3D scanner Met dit type full color 3D scanner kunnen wij nagenoeg alle objecten scannen door rondom het object of voorwerp te scannen. Mede dankzij de compacte afmetingen kunnen wij zelfs de moeilijkst bereikbare ruimtes vastleggen in 3D. Het eindresultaat lijkt om een 3D film en is ook nog eens heel snel realiseerbaar. De scanner maakt duizenden hoge resolutie foto’s in een fractie van een seconde. Ontdek de eindeloze toepassingen van 3D scannen bij 3DLS!

De voordelen van 3D scannen

3D scanning is voor ontzettend veel toepassingen heel erg interessant. Niet alleen omdat het betaalbaar is, maar ook omdat het zoveel voordelen biedt door alle data in 3D altijd beschikbaar te hebben. Een greep uit de voordelen zijn onder meer:

  • Fotorealistisch weergave met 3D scannen
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Inzage in de as-built situatie
  • Data direct opgeslagen in de cloud
  • Overal inzetbaar tegen lage kosten

3D scannen biedt nog veel meer voordelen voor specifieke toepassingen. Zo kunnen we ook tankanalyses maken voor de olie- en gasindustrie of agrarische sector. Of kunnen we onze scanners gebruiken voor cultuur erfgoed en bijzondere architectuur. Om te zien wat mogelijkheden zijn die specifiek voor u gelden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maak een afspraak voor een 3D scan

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van een 3D scan bij 3DLS? Neem in dat geval contact met ons via +31 53 4800 557 of laat uw telefoonnummer achter op onze website voor een terugbelverzoek. Door in gesprek te komen, kunnen wij al uw vragen en opmerkingen beantwoorden en u meer informatie over 3D scannen geven.

https://www.3dls.nl/