My virtual assistant
Image default
Beauty en verzorging

Volg hier de beste opleiding tot nagelstyliste!

Wil jij graag leren hoe het vak van nagelstyliste werkt en wil je hiervoor een opleiding volgen in

Gelderland? Dan is de leuke opleiding nagelstyliste geschikt voor jou! Of je nou je eigen salon wilt openen of gewoon wilt werken bij een nagelsalon, met deze opleiding leer je super snel alle kneepjes van het vak.

Welke technieken leer je?

Je leert allerlei technieken om nagels mooi te maken door gel- en acryl nagels te zetten. Daarnaast leer je alles over manicures en het cosmetisch verzorgen van handen en voeten. De verzorging van handen en voeten zal tijdens de opleiding nagelstyliste in Gelderland uitgebreid aan bod komen. Zo leer je allerlei technieken voor hand- en voetverzorging en leer je om hand-, voet- en onderarm massages te geven. Tijdens de opleiding tot nagelstyliste in Gelderland werk je met echte fysieke modellen. Deze kun je zelf aandragen door in de vrienden- en familiekring te vragen wie zich hiervoor wil opgeven. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een berichtje op sociale media te plaatsen. Veel studenten vinden op deze manier hun modellen voor de opleiding nagelstyliste in Gelderland.

Ondernemerschap

Naast dat je de allernieuwste en beste technieken leert op het gebied van nagels, leer je tevens veel over hoe je het beste kunt ondernemen. Ondernemerschap is tijdens de opleiding nagelstyliste in Gelderland dan ook een thema dat erg veel aan de orde komt. Je leert bijvoorbeeld hoe je potentielek klanten het beste kunt benaderen en hoe je met hen om dient te gaan. Dit thema is toegevoegd aan de opleiding, omdat toch veel studenten hier na een eigen salon willen openen. Met deze opleiding tot nagelstyliste creëer je een goede basis voor jezelf en voor je salon om zo je concurrenten een stapje voor te zijn!