My virtual assistant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dak lekkage verhelpen

Bent u voor een dak lekkage op zoek naar een professionele dakdekker om het probleem op te lossen?

Dan kunt u rekenen op de service van Kewodak. Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken, kunnen we snel de daklekkage verhelpen. Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn en van daaruit kunnen we snel ter plekke zijn in verschillende omliggende steden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen de specialisten van Kewodak inschakelen voor verschillende werkzaamheden. We zullen grote en kleine projecten tot een succesvol einde brengen. U kunt ervan op aan dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren en dat u lang plezier zult hebben van het werk dat wij afleveren.

Kewodak Service 

Kewodak Service staat voor gezonde, stevige daken. Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuw dak, of het renoveren van oude daken. We verdiepen ons in verschillende soorten daken en richten ons op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo kunnen we bijvoorbeeld een Groen dak voor u aanleggen. Hierop groeien planten die hun steentje bijdragen aan de omgeving en daarnaast een goede isolatielaag op uw dak vormen. Ook energiedaken, waarop zonnepanelen zijn bevestigd behoren tot de mogelijkheden. We informeren u graag over de andere soorten daken die wij voor u kunnen aanleggen. Daarbij kunnen we u adviseren over het soort dak dat voor u het meeste rendement oplevert.

Dak beveiliging

Voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren, is het belangrijk om uw dak te inspecteren op veiligheid. Uw en onze veiligheid staat voorop en daarom willen we er zeker van zijn dat het dak voldoet aan een aantal eisen. Kewodak is gespecialiseerd in dakbeveiliging en u kunt dit gerust aan ons overlaten. Neem vandaag nog contact met ons op om een inspectie aan te vragen of voor meer informatie over onze werkzaamheden.

http://www.kewodakservice.nl/