My virtual assistant
Image default
Zakelijke dienstverlening

offline of online training volgen

Offline

De helft van werkend Nederland is nooit meer een dag offline’ staat er in de krant. Het is eigenlijk (bijna) gewoon geworden. Ook op vakantie houden we vaak contact. Hoe zit dat per stijl? D-stijl De drijfveer om altijd bereikbaar te blijven komt vooral uit de drang van controle. Te hebben en te behouden. Wordt liever ‘gestoord tijdens…’ dan er later achter te komen dat er iets mis is gegaan. Maar deze stijl kan ook keihard besluiten; UIT dat ding en we zien het wel. I-stijl Steeds meer vervaagt de grens tussen werk en privé. Vooral voor deze stijl met betrekking tot mensen. Een vriend, kennis of collega is nagenoeg hetzelfde. Privé zaken worden snel gedeeld met collegae. Dan is een ‘werk gerelateerde vraag’ ook zo gedeeld natuurlijk. S-stijl Contact houden met kantoor ligt vooral in dienstbaarheid. Vooral met de collega’s uit je team. Mensen die op je vertrouwen. Dus als zij een dringende vraag hebben ‘dan kan je me altijd bereiken hoor!’. En als je niets hoort, misschien even checken. Gaat alles goed? C-stijl Gaat alles nog wel goed? Dat is wat de C-stijl zich steeds afvraagt. Vooral gericht op de kwaliteit van het werk. Wordt alles wel juist en volgens de regels uitgevoerd nu ik er niet ben? ‘Check eerst met mij als je iets moet besluiten of vragen hebt! Of beter ik check zelf’. Wat is je natuurlijke manier van doen? Wat is je stijl van communiceren? Wat zijn je onbewuste drijfveren? Inzicht in ons gedrag, in hoe we iets doen en waarom we iets doen helpt ons om onze talenten en kwaliteiten beter te benutten. Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn. Met deze kennis werk je prettiger en bereik je betere resultaten!

Verschillende online trainingen, adviezen en workshops

Overweeg je een online training, advies of een online workshop te volgen? We zetten er aantal op een rijtje voor je:

  • Online DISC training
  • Online kledingadvies
  • Online kleuradvies

Online DISC training volgen?

Zoals reeds toegelicht werkt DISC met de 4 temperamenten: Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus.  Deze stijlen staan voor respectievelijk voor de kleuren: rood, geel, groen en blaiuw. De basis van een online DISC training wordt gevormd door het inzicht krijgen in de kwaliteiten, valkuilen en groeimogelijkheden van deze stijlen. Wil je meer verdieping in een online disc training, dan kun je bijvoorbeeld vragen om een eigen casus in te brengen? Wat je leert met disc is om beter met elkaar te communiceren. Ook als je net praat, communiceer je. En hoe jij jezelf kleedt, bepaald ook voor een groot deel jouw non-verbale communicatie. Daarom is een online kledingadvies als aanvulling op een online DISC training verrekte interessant

Online kledingadvies; je communiceert met je outfit

Een online kledingadvies volg je als je wilt weten welke stijl- en kleurencombinaties voor jou werken. Ieder mens is anders en als we dat als vertrekpunt nemen, betekent het ook dat elk individu met een zijn kledingstijl, aangepast aan wie is hij is, het beste uit zichzelf kan halen. Een online kledingadvies bestaat overigens uit 2 aspecten:

  • Online kleuradvies
  • Stijladvies

Online kleuradvies, een van de aspecten van een online kledingadvies

Met het online Kleuradvies wordt dieper ingezoomd op de pigmentsamenstelling van je huid en haren. Deze worden als het ware geanalyseerd, waarna een online kleuradvies volgt. Een kleuradvies is, net as bij DISC terug te voeren op 4 type aanduidingen. Daar waar dat bij disc Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus is, is dat bij het online kledingadvies herfst, winter, zomer en lente. Met een online kleuradvies en DISC training verbindt je jouw innerlijk met jouw uiterlijk!

http://www.style-by-yvs.nl