My virtual assistant
Image default
Entertainment

Een feest organiseren in Huissen op een top locatie

Wanneer u een leuk feestje wilt organiseren in Huissen dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Welling. Een unieke feestlocatie met alle mogelijkheden om er ook een gezellige avond van te maken zijn hier mogelijk. Natuurlijk is de locatie zelf erg belangrijk waar de mogelijkheden voor een kleine of een grote groep mensen beide aanwezig zijn. De unieke VIP zaal heeft de mogelijkheid om een feest te geven tot wel 300 personen. Bovendien is hier een podium aanwezig voor gastoptredens als zangers of een DJ die de muziek kunnen verzorgen. Ook is er een mooie bar aanwezig waar u met de gasten heerlijk kunt napraten met uw gasten. 

De verschillende mogelijkheden voor eten en drank

Natuurlijk kunt u niet een feestje geven zonder drankjes en of hapjes. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor uw gasten. Er zijn complete arrangementen beschikbaar waar u per gast een vast bedrag betaald over een bepaalde periode waar de zaal wordt verhuurd. Maar ook kunt u eigen wensen aangeven waarbij de moderne keuken die aan het restaurant is gelegen op maar kan bereiden. De bar is compleet en naast bier, cocktails en andere dranken zijn ook hier wensen bespreekbaar. 

Speciale wensen voor de feestlocatie

Omdat ze bij Welling de benodigde ervaring hebben met het geven van een feestje is er veel bespreekbaar. Maak gerust een afspraak met de beschikbare event managers en zij kunnen jouw droom verwezenlijken voor een knalfeest. Dus of het nu gaat om een wervelend verjaardagsfeest of een familiefeest het kan allemaal op de locatie van bij Welling. Wilt u een familiediner organiseren dan kan dit natuurlijk in het sfeervolle restaurant. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Geen probleem ook dit is mogelijk en bovendien zijn hier verschillende mogelijkheden voor vergaderingen en of bedrijfsdagen.