My virtual assistant
Image default
Entertainment

Upgrade je gamesessies met deze tips

Ben jij iemand die van gamen houdt en het liefst elke dag de gamewereld instapt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Gamen is een leuke activiteit die kan zorgen voor ontspanning of juist zorgt voor spanning. Zo kun je na een drukke week werken of studieweek makkelijk ontsnappen naar een andere wereld, en je hier mateloos vermaken. Om je game ervaring nog wat beter te maken zijn er speciaal voor jou verschillende tips opgesteld.

Koop een goede headset

Allereerst is het een goed idee om als echte gamer te investeren in een goede headset. Met een headset kun je echt het gevoel hebben alsof je in de game zit, en direct in je oren de geluiden om je heen horen. Zo lijkt het alsof je in het spel wordt gezogen, en maakt de ervaring nog intenser. Ook kun je via deze headset gemakkelijk communiceren met andere players, als je bijvoorbeeld online speelt. Je kunt beter praten over het spel en elkaar aanwijzingen geven. 

Schaf een beamer aan

De volgende tip is het aanschaffen van een beamer, om je game skills nog groter te tonen. De beamer kan je neerzetten op de plek waar jij games speelt, dus op je kamer maar het kan ook in je woonkamer goed van pas komen. Deze beamer neemt daarnaast ook minder ruimte in dan een groot scherm. Als een beamer ietwat te duur is voor nu, kun je ook kijken naar een mini beamer. Deze beamer is kleiner van formaat maar geeft nog steeds de ultieme ervaring van groot beeld. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een (mini) beamer kun je kijken op https://www.beamerwebwinkel.com/

Koop meer controllers

Wat is leuker dan alleen gamen? Samen gamen! Als je meerdere controllers aanschaft kun je jouw beste vrienden ben je thuis uitnodigen om samen te spelen. Zo kun je andere delen van het spel ontdekken die je misschien zelf nog niet hebt gezien. Ook kun je samen praten over de game en elkaar tips geven om beter te worden. Als je zelf geen controllers wilt aanschaffen kun je ook vragen of je vrienden zelf hun controllers mee willen nemen.