My virtual assistant
Image default
Gezondheid

Eet jij teveel?

Sommige mensen eten de hele dag door. Daar is op zich niets mis mee, mits je oplet met wat je eet. Gezondheid moet altijd voorop blijven staan. Tuurlijk kun je een stukje taart eten of een Colaatje drinken, maar doe dit met mate. Het komt helaas wel eens voor dat er mensen zijn die de controle verliezen wat betreft hun eetpatroon. Ze laten zichzelf op een gegeven moment gaan en letten niet meer op. Dit kan serieuze problemen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan overgewicht. Weet jij van jezelf dat je een flinke eter bent maar dat je er gewoon niet mee kan stoppen, dan is er voor jou een oplossing.

 

Een maagband-operatie, maar dan anders

Herken jij jezelf in deze situatie, dan heb je vast wel eens Gegoogeld naar oplossingen voor dit probleem. Waarschijnlijk is een maagband-operatie de eerste die je tegenkomt. Het is niet vreemd dat je schrikt van zo’n naam. Want moet je nu echt een hele operatie ondergaan om van je eetprobleem af te komen? En dan ook nog eens aan je maag? Nee, dat hoeft niet. Ben jij een emotie-eter of gewoon iemand die geniet van voedsel, dan kun je nog iets anders doen. Deze optie vertaald zich in een virtuele maagband. Een virtuele maagband zorgt ervoor dat jouw lichaam gaat geloven dat je een echte maagband-operatie hebt gehad, terwijl dit helemaal niet het geval is. Je houdt je maag als het ware voor de gek. Een virtuele maagband zorgt ervoor dat je veel sneller vol zit en dat je over het algemeen veel kleinere porties eet.

 

Hoe dit in zijn werk gaat

Lijkt een virtuele maagband jou wat, dan moet je de volgende informatie goed tot je nemen. Voor een virtuele maagband moet je een afspraak maken. Tijdens deze afspraak worden een aantal dingen besproken. Hoeveel gewicht je wilt gaan verliezen en waarom je dit tot nu toe (nog) niet in gelukt. Na deze afspraak volgen er nog een paar waarvan de tweede het spannendste is. Gedurende deze afspraak wordt de virtuele maagband namelijk geplaatst. Je gaat en de slag met afvallen en in de sessies die volgen word besproken hoe het verloopt.

 

https://www.hypnotherapieheemskerk.nl/virtuele-maagband/