My virtual assistant
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe werkt de dagcursus en helpt de dagcursus goed?

Een dagcursus werkt wel voor heel veel mensen. De mensen die de dagcursus hebben gedaan die zijn blij dat ze de keuze hebben gemaakt om dus de dagcursus te doen, want veel vragen wisten ze niet voor de dagcursus maar na de dagcursus wisten ze wel veel over bepaalde momenten tijdens het rijden en over het inzicht van de bestuurder. De dagcursus heeft veel goede vragen gehad die het CBR ook hadden in de toets en dus de mensen van de dagcursus dus het antwoord van wisten. De dagcursus laat het personeel naar een theorie examen gaan en zij moeten dan de vragen onthouden om het toe te voegen aan de toets van de dagcursussen. 

Hoe werken de toetsen bij de dagcursus?

Je krijgt bij de dagcursus een toets met 50 vragen. Bij het CBR heb je ook zo een 50 vragen waarvan je 44 antwoorden minimaal goed moet hebben. Bij de dagcursus hebben ze dat ook gedaan. Je krijgt 40 vragen over regels en 10 over het inzicht van de bestuurder. De dagcursus bevindt zich op 8 plekken rond heel Nederland. Je kan de dagcursus doen voor Autos, motors en scooters. Dat zijn de meest gebruikte voertuigen in Nederland. Voor de voertuigen is het ook een andere prijs. De scooter kost 135 euro maar de auto en de motor 150 euro. Dit heeft een prijsverschil want de scooter theorie is makkelijker dan de auto en motor theorie.

Wat vinden mensen van de dagcursus? 

De mensen die bij de dagcursus zijn geweest die zijn allemaal heel blij en nog best veel mensen hebben 0 of 1 fout bij de echte toets. Veel antwoorden hadden ze niet geweten als zijn niet bij de dagcursus langs geweest zouden zijn. Ga dus naar de dagcursus.