My virtual assistant
Image default
Mobiliteit

Muisstille elektrische scooter

Een elektrische scooter kopen kunt u tegenwoordig snel en eenvoudig online doen. Het assortiment elektrische scooters van Mango Mobility kunt u via de website bekijken. Dit zijn enkele merken die tot uw beschikking staan: NIU, Emco, Mando, GiGi en Goodyear. Een bijzondere serie is die van e-steps. De S2 Master heeft twee solide wielen, een maximale actieradius van 35 km/u en een topsnelheid van 30 km/u. Deze elektrische step weegt slechts 11 kg en kan tot een gewicht van 125 kg dragen. De motor heeft een vermogen van 500 Watt.

De S2 is ideaal als u in de stad woont en veel van A naar B moet reizen. Hij laadt bijzonder snel op en u kunt ‘m vervoeren in uw auto en in het openbaar vervoer. Als u een scootmobiel gaat aanschaffen, is de prijs een belangrijk punt om bij stil te staan. We maken u er attent op dat huren of leasen ook tot de mogelijkheden behoort. Zeker als u het voertuig voor een korte periode nodig heeft, is dit aan te raden. Bij Mango Mobility kunt u een scootmobiel huren voor één, drie of zes maanden.

Ruim assortiment scootmobiels

Weet u nu al dat u het voertuig langer dan een jaar zult gebruiken, dan kunt u een scootmobiel kopen. Hierbij enkele aspecten om bij stil te staan tijdens het oriëntatieproces. Gaat de voorkeur uit naar vier wielen of drie wielen? Scootmobiels met drie wielen zijn doorgaans wendbaarder en lichter in gewicht. Het voordeel van modellen met vier wielen is de stabiliteit.

Wat is de snelheid die u verlangt van het voertuig? De mogelijkheden liggen tussen de 6 en 22 km/u. Comfort is natuurlijk ook belangrijk. Zeker als u van plan bent lange ritten te maken. Wilt u het voertuig mee kunnen nemen op vakantie, dan ligt de keuze voor een opvouwbare scootmobiel voor de hand. En ook niet onbelangrijk: gaat u regelmatig boodschappen doen in de scootmobiel, kies dan voor een model met een mand voorop.

 

https://www.mangomobility.nl