My virtual assistant
Image default
Zorg

Werken in de zorg? Bekijk de zorgvacatures op HappyNurse

Je wilt werken in de zorg en je zoekt een website met de leukste zorgvacatures? Ga naar HappyNurse.nl en je vind honderden actuele vacatures. Het aanbod is zorgbreed, wat betekent dat je vacatures vind voor verpleegkundig personeel, maar ook administratieve functies worden aangeboden. Naast zorgvacatures in dienstverband, kun je ook aan de slag als ZZP’er. Hiervoor is een ruim aanbod van opdrachten voor ZZP’ers. Deze laatste categorie groeit flink, want ZZP-er in zorg zijn wint aan populariteit. Kortom, wat je ook zoekt. Je vind het op de vacaturewebsite HappyNurse.nl. 

Samen(werken) met HappyNurse

Bij HappyNurse sta je er nooit alleen voor. Ook al zal je werken voor diverse werkgevers, je werkt voor HappyNurse en dit schept een band. Niet alleen met de organisatie, maar ook met collega HappyNurses. 

Vind jij dat de zorg beter kan. En beter moet. Bekijk dan de vacatures of schrijf je in voor een open sollicitatie. HappyNurse komt graag met jou in contact. En laten we eerlijk zijn, goede zorg kan eigenlijk nooit goed genoeg zijn. Daarom begint goede zorg bij jezelf… en bij HappyNurse. Bekijk alle zorgvacatures op HappyNurse.nl en ga binnenkort aan de slag als gespecialiseerd verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende IG en verzorgende. Op de website vind je tal van zorgvacatures door heel het land en op elk gewenst niveau.

Werk in de branche die bij jou past

Op de website zijn de vacatures verdeeld naar branches. Wil jij bijvoorbeeld werken in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of wil je werken in de GGZ? Filter op zorgbranche en je vind snel de baan die bij jou past, want er is een ruim aanbod van meer dan 400 zorgvacatures. Bekijk het aanbod en wellicht vind je jouw nieuwe uitdaging in enkele klikken want zoeken naar een nieuwe vacature is heel gemakkelijk.

Zorg ZZP’er worden?

Ook dat kan. Want bij HappyNurse kun je aan de slag als zelfstandige. Naast zorgvacatures kun je ook werken als ZZP-er en zelfs als zorgondernemer. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zonder dat je zorgen hoeft te maken over inkomen. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou de mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Zoek, filter en vind

Zoeken, filteren en vinden is heel gemakkelijk. Aan de hand van jouw zoekcriteria worden enkel de vacatures getoond die aansluiten bij jouw wensen. Sollicitieer direct of neem contact op met de vestiging van HappyNurse. Werk je graag in de curatieve zorg, gehandicaptenzorg werken? Of werk je graag met ouderen? je vind het snel op HappyNurse.

Heb je je baan gevonden en wil je aan de slag? Dan wordt HappyNurse jouw werkgever. Dit betekent dat salaris en alle overige zaken waar je mee te maken krijgt als werknemer voor je worden geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker en makkelijker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

https://happynurse.nl/