My virtual assistant
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze webwinkel vind je een super leuke online pubquiz voor al je vrienden of collega’s

Wie houdt er nu niet van een leuke pubquiz op zijn tijd? Tegenwoordig bestaan er zelfs online pubquizzen. Wil je er zelf een organiseren voor je collega’s of vrienden? Dan kun je een pubquiz kopen bij Pubquizshop.nl. In deze webshop vind je een groot aanbod aan pubquizzen. Elke pubquiz is onderverdeeld in verschillende subcategorieën, zoals sport of aardrijkskunde. Ook kun je een pubquiz in een bepaald thema kopen, denk aan de nineties. Je kunt zelfs een aparte pubquiz kopen voor mannen of vrouwen.

Het bedrijf

Het bedrijf is in 2015 opgericht door Perry Stinis. Perry Stinis was na een keer mee te hebben gedaan aan een pubquiz helemaal verkocht. Al snel organiseerde hij er zelf een op zijn eigen korfbalvereniging. Maar dit smaakte naar meer. Samen met een goede vriend besloot hij er daadwerkelijk zijn beroep van te maken, door een bedrijf op te richten dat complete pubquizzen verzorgt. Dit resulteerde in Pubquizshop.nl.

Hoe werkt een online pubquiz?

Een online pubquiz komt op hetzelfde neer als een ‘normale’ pubquiz. Het enige verschil is dat je nu niet met zijn allen in de kroeg zit, maar elkaar kunt zien via Zoom of Microsoft Teams. De pubquiz is gemaakt in een PowerPoint. Alle vragen en antwoorden staan hier op een overzichtelijke manier opgesteld en je hoeft er zelf niets meer aan te doen. De quizmaster bepaalt wat er op welk moment in beeld komt.

De service

Pubquizshop.nl is een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat al zijn afspraken nakomt. Je kunt er echt op bouwen. Bovendien regelt het alles voor je. Niet alleen de PowerPoint is kant-en-klaar, als je wilt kun je zelfs een echte quizmaster inhuren. Zo kan de avond niet meer stuk. Bovendien kun je met vragen altijd bij het bedrijf terecht door een bericht te sturen via het contactformulier of te bellen. Het bedrijf staat erg open voor eigen input. Dus als je een leuk idee hebt, draag het aan!