My virtual assistant
Image default
Hobby en vrije tijd

Promotie tips voor koningsdag en meer

Koningsdag vieren met eigen bedrukte kroontjes

Op zoek naar een uniek promotieartikelen voor koningsdag? Wellicht zijn de bedrukte kroontjes van UwPrinter een heel leuk idee. De kroontjes zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en worden gemaakt van stevig 280 grams invergote ( sulfaatkarton). Het kroontje heeft een handig elastiekje om het te bevestigen aan uw hoofd. Het formaat van de kroontjes zijn 225 mm x 100 mm.

Bestel de kroontjes handig via de webshop van UwPrinter, waar u de kroontjes in de gewenste hoeveelheid kunt bestellen. Betalen kan veilig met iDeal. Kijk gerust verder op de webshop, want er zijn nog veel meer leuke artikelen die u als bedrijf net wat beter in de picture zetten.

Tips om op te vallen op de beurs of elders

Bedrukte beurswanden kopen

De beste manier om goed op te vallen op een beurs is met een bedrukte beurswand. Een relatief eenvoudig systeem bestaande uit een siliconen wand en een bedrukte doek waarmee u tot een afmeting van 4m x 3m full color beurswand kunt laten bedrukken. Eventueel zelfs voorzien van LED verlichting voor extra herkenbaarheid.

Statafels met bedrukking

Op een beurs staan zonder stafels? Dat kan natuurlijk echt niet. Gelukkig kunt u eenvoudig en online statafels bestellen met uw eigen logo erop. Deze wordt bestickerd in verschillende formaten. We bieden twee duurzame soorten polymeer stickers aan als opties. De statefels zelf zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart en hebben beide een blad met een diameter van 80cm.

Verwelkom bezoekers met vloerstickers

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien als reclameuiting op een beurs is simpelweg…. de vloer! Vloerstickers zijn een zeer voordelige, maar opvallende manier op reclame te maken op de beurs. Bij UwPrinter zijn ze eenvoudig te produceren en snel verzendklaar. Voor een spoedklus kunt u dus gerust naar onze webshop en bestellen.

De alom bekende roll-up banner

De bekende roll-up banner, wie kent het niet? Er is een reden waarom roll-up banners nog steeds worden gebruikt en dat is omdat ze gewoon direct inzetbaar zijn, voordelig te bestellen zijn en goed opvallen. Kies extra brede roll-up banners in onze webshop, onze banners zijn te bestellen in een breedte van 120cm!

Bedrukte ringbanden voor uw monsters

Mocht u samples willen meenemen naar een beurs of meeting, dan is een mooie bedrukte ringband met daarin monsters van uw producten een chique manier om te laten zien wat u allemaal kunt aanbieden. De ringbanden worden volledig aan de binnen- en buitenzijde full color bedrukt. Stop hier uw materiaal in en u heeft een nette visitekaartje van uw bedrijf met een professionele uitstraling.

 

Spoed drukwerk en nog veel meer…

Bovenstaande is slechts een greep uit het aanbod van UwPrinter.nl. Bekijk al onze producten op de webshop en bestel tegen de beste prijzen op het internet. Wij zijn uw drukwerk partner voor snel, goed en voordelig drukwerk in Overijssel. Binnen onze regio kunnen spoed drukwerk maken en binnen 24uur leveren op uw kantoor of privé adres.

https://www.uwprinter.nl