My virtual assistant
Image default
Zakelijk

The Bridge Personality Competentietest

Wanneer je rekruteert, doen alle sollicitanten zich graag voor als de perfecte persoon voor jouw werk. Je wilt uiteraard weten wie echt de perfecte kandidaat is, en wie zich voordoet als die perfecte persoon. Maar hoe kun je eigenlijk te weten komen of een sollicitant of werknemer echt geschikt is voor jouw werk? Dat kan met behulp van een competentietest of persoonlijkheidstest.

Wat is een competentietest, en hoe werkt de test?

Een competentietest, ook wel persoonlijkheidstest genoemd, biedt je als werkgever de kans om de competenties van een sollicitant te meten. Dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst. In deze vragenlijst wordt er gepolst naar de competenties en de persoonlijkheid van de sollicitant.

Veel sollicitanten stellen zich beter voor dan dat ze werkelijk zijn, om zo meer kans te maken op de job. Dat lukt met The Bridge Personality competentietest niet. The Bridge Personality competentietest maakt namelijk gebruik van algoritmes en artificiële intelligentie, die het onmogelijk maken om de vragenlijst te ‘sturen’ of sociaal wenselijk in te vullen. Zo kun jij, als werkgever, meteen zien wie er echt geschikt is voor jouw job, en ben je er dus zeker van dat je geen geld, tijd en moeite steekt in de verkeerde persoon. Handig toch?

Waarom The Bridge Personality competentietest?

Nu weet je al wat een competentietest is, en hoe het werkt. Maar waarom zou je onze competentietest moeten kiezen? Het antwoord op deze vraag is zeer simpel: The Bridge Personality competentietest is, in tegenstelling tot veel andere competentietesten, geen simpele competentietest. De test maakt immers gebruik van artificiële intelligentie en algoritmes, die de vragen aanpassen als een sollicitant de test sociaal wenselijk probeert in te vullen. Zo kun je via, een rapport, meteen zien wie er geschikt is voor jouw job.

Ook kun je de competenties in de test aanpassen, waardoor onze The Bridge Personality competentietest geschikt is voor elk functieprofiel.

Om deze redenen is onze test ook zeer populair bij werkgevers. Zo nemen jaarlijks wereldwijd 250.000 mensen deel aan onze test, en daar heeft bijna niemand spijt van. 94% van onze klanten beveelt ons namelijk aan.

Contact

Dus, wil jij ook de competenties van jouw sollicitanten meten? Vraag dan bij TestGroup een competentietest of persoonlijkheidstest aan, en dan kan je kandidaat binnen dertig minuten aan de slag!

Heb je toch nog vragen of heb je nood aan advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!