My virtual assistant
Image default
Electronica en Computers

De mogelijkheden van Business Central op het gebied van relatiebeheer

De mogelijkheden van Business Central op het gebied van relatiebeheer

Bent u op zoek naar een ERP-systeem met veel aandacht voor uw relatiebeheer? Wellicht dat Business Central iets voor u is. In deze blog vertellen we je over de de mogelijkheden op het gebied van relatiebeheer met Business Central.

Relatiebeheer met Business Central

Relatiebeheer, in het Engels vertaald als customer relationship management, stelt je in staat om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden met als doel je (potentiële) klanten tevreden te houden zodat ze in de toekomst (weer) bij je afnemen. Relatiebeheer is belangrijk omdat duurzame relaties een hoog rendement voor uw bedrijfs kunnen garanderen. Om een efficiënt relatiebeheer te kunnen hanteren heeft u nood aan een CRM systeem. Dit is een systeem dat alle informatie over uw contactpersonen bijhoudt zodat u zich kunt focussen op de interactie. En waarom dan niet kiezen voor een CRM systeem dat tevens uw ERP software is?

 

Het relatiebeheer van Business Central stelt u in staat om:

  • Uw contactpersonen te beheren,

  • Uw interacties te beheren,

  • Uw segmenten te beheren,

  • Uw verkoopopportunities te beheren,

  • Uw marketing campagnes te beheren.

 

Een kleine toelichting op bovenstaande opsomming:

Alle soorten communicatie tussen u en het contactpersoon worden nauwkeurig bijgehouden. Denk hierbij aan e-mail, telefoongesprekken en vergaderingen. Het is ook mogelijk om een groep contacten te segmenteren op basis van bijvoorbeeld een bepaalde sector. Iedere potentiële klant kan gemarkeerd worden als opportunity en gekoppeld worden aan één van uw verkopers. In een handig overzicht kunt u vervolgens alle potentiële verkopen bijhouden. Tot slot is het ook mogelijk aan de hand van marketing campagnes nieuwe, potentiële klanten te identificeren, aan te trekken en vast te houden.

Moeiteloze integratie met Microsoft Dynamics 365 Sales

Werkt u moment met Dynamics 365 Sales waarin u al het contact met klanten bijhoudt? Dan kunt u genieten van een moeiteloze integratie met Business Central. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het synchroniseren van alle klantinformatie, verkooporder gegevens, verkoopofferte gegevens, verkoopfacturen en klantbetalingen.  

Ervaar het zelf

Is uw bedrijf toe aan een ERP-software die zorg draagt voor een optimale efficiëntie van je bedrijfsprocessen en relatiebeheer? Dan is Business Central iets voor u! Bent u nog niet overtuigd of wilt u graag zelf ervaren wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Dat kan! Schrijf je dan in voor de 30 dagen gratis demo of volg een Business Central training.

https://www.abcebusiness.nl/microsoft-dynamics-365-business-central