My virtual assistant
Image default
Dienstverlening

Diensten slotenmaker op zaterdag en zondag duurder

Vaak zijn mensen in de war en voelen zich bedrogen wanneer de diensten van de slotenmaker opeens meer kost dan ze gewend zijn maar dit heeft een goede reden. De diensten van de slotenmakers in Den Haag is namelijk op zaterdag en zondag duurder omdat ze hun werknemers meer moeten betalen.

Toeslagen

In het weekend moeten de slotenmakers in Den Haag volgens wet meer betalen aan hun werknemers. Dit noemen wek ook wel weekendtoeslag en dit is per branche verschillend. Het begint bij 25% en in sommige branches is het wel 200% meer. Sommige beveiligers krijgen bijvoorbeeld op een zondag 200% betaald wat betekent dat ze dubbel zoveel verdienen. Bij een slotenmaker Den Haag ligt de toeslag meestal op 25% en het is dan logisch dat je als klant ook meer moet betalen. Wil je minder betalen? Dan moet je gewoon gebruik maken van de diensten op doordeweekse dagen.

Binnen kantoortijden

Ook gelden er weer extra toeslagen voor slotenmakers Den Haag buiten reguliere kantoortijden. Reguliere kantoortijden zijn van maandag tot vrijdag tussen 8:00 en 17:00 en buiten deze reguliere kantoortijden betaal je ook meer voor de diensten van een slotenmaker Den Haag. Hier kun je dan alvast rekening meer houden wanneer je een slotenmaker Den Haag belt en je kunt natuurlijk altijd navragen wat voor toeslagen er gelden.

slotenmaker-denhaag.nl/

slotenmakerdenhaag.nl/