My virtual assistant
Image default
Dienstverlening

Waarom kies je een NVM makelaar?

Wat betekent “NVM” makelaar?

NVM staat voor:  “Nederlandse Vereniging van Makelaars (en Taxateurs in onroerende goederen). Dit is een vereniging waarbij Makelaars zich kunnen aansluiten. De NVM staat garant voor een bepaalde kwaliteit omdat het keurmerk moet worden verdiend en aangekocht door de aangesloten makelaars”. Door te kiezen voor een NVM makelaar, kies je dus voor een erkende makelaar of taxateur. Zo ben je er altijd zeker van dat de makelaar garant staat voor een bepaalde kwaliteit.

Bron: https://betekenis-van.nl/betekenis-van-nvm/

 

Wat is het voordeel van een NVM makelaar?

Het grootste voordeel om te kiezen voor een NVM makelaar is de gedeelde database waaruit NVM makelaars opereren. In deze database delen zo’n 4000 Nederlandse makelaars informatie over huizenprijzen, woontrends en koopgedrag. Dat geeft een goed en waardevol beeld van hoe realistisch een bod is en een NVM makelaar kan dus door middel van data geverifieerde gegevens een realistischer beeld schetsen van de waarde van uw woning. Op deze manier kan een NVM makelaar in Maastricht precies zien wat de woontrends zijn in Amsterdam, dat vergelijken met Groningen en op deze manier trends spotten en een realistisch beeld van de woningmarkt creëren.

 

Hoe herken ik een NVM makelaar?

Natuurlijk kun je altijd een kijkje nemen op de website van NVM, NVM.nl. Daar vind je ook heel erg veel informatieve content over wat NVM makelaars nou precies doen. Ook vind je er antwoord op veel van je woonvragen. Het vinden van een NVM makelaar kan op de website met een handige integratie. Ga naar de website en klik rechtsboven op de knop “Zoek NVM-makelaar. Dan opent een handige tool waarmee je per direct een compleet overzicht te zien krijgt van alle NVM makelaars binnen een omtrek van 5, 10, 20 of 50 kilometer.

 

Conclusie:

Je kiest voor een NVM makelaar als je een makelaar zoekt die betrouwbaar is.

https://betekenis-van.nl/betekenis-van-nvm/