My virtual assistant
Image default
Beauty en verzorging

Heb je een overvolle kledingkast? Doe een garderobe check!

Misschien heb je nog nooit gehoord van een leuke garderobe check. Je herkent het vast wel: je kast hangt vol met kleding, maar toch heb je het gevoel dat je niets hebt om aan te doen. Dan kan een garderobe check uitkomst bieden. Hierbij komt een specialist bij je langs om een blik te werken op jouw kledingkast. Samen gaan jullie aan de slag om kleding te sorteren en te bepalen welke kleding mag blijven en welke kleding weg mag. Op die manier blijven er alleen kledingstukken over die echt bij je passen. Van deze overgebleven kleding worden mooie combinaties gemaakt.

Nieuwe setjes door de garderobe check

Om ervoor te zorgen dat je op elk moment kan terugkijken welke kledingstukken matchen, worden bij de garderobe check foto’s gemaakt van de setjes. Op die manier kun je ook gemakkelijk variëren in de kleding die je draagt. Denk bijvoorbeeld aan een stoere spijkerbroek met een nette blouse. Of een elegante jurk met mooie hakjes. Uit een garderobe check blijkt meestal dat nog veel kleding ongedragen is. Dit is natuurlijk erg zonde. Door verschillende invalshoeken te gebruiken, zul je zien dat kledingstukken die je normaal nooit meer zou dragen, toch leuk gestyled kunnen worden. Daarnaast wordt ook gemakkelijk afscheid genomen van kleding die écht niet bij je passen.

Opgeruimde kast en opgeruimd leven

Zo nu en dan is het erg effectief om jouw kleding te sorteren met behulp van de garderobe check. Na de check heb je een mooi opgeruimde kast en heb je het overzicht weer volledig terug. Je zult zien dat het je veel rust geeft. De eerstvolgende keer dat je voor je kledingkast staat, krijg je een positiever gevoel. Dan pak je je mobiel erbij en bekijk je op je gemakje alle setjes die zijn gemaakt. Vervolgens pak je de kledingstukken en trek je die aan. Et voilà: in een handomdraai heb jij een prachtige outfit aan. En dat allemaal dankzij de garderobe check!