My virtual assistant
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuwe manier om naar ingrediënten te kijken wanneer u een vochtinbrengende crème koopt

Mijn naam is Kylie, en ik ben hier vandaag om u te vertellen hoe u het meeste uit uw korean skincare vochtinbrengende crème kunt halen. Hier is de truc: voeg een paar ingrediënten toe om het nog effectiever te maken. Er zijn een heleboel verschillende ingrediënten die je kunt gebruiken om je huid meer vocht te geven en ervoor te zorgen dat je huid de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft. Ik heb deze lijst samengesteld met ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid eruit ziet alsof ze net uit een ijskoud glas water heeft gedronken op een warme zomerdag. Nu we het toch over ingrediënten hebben, laat me je vertellen over de soorten vochtinbrengende crèmes die verkrijgbaar zijn. Er zijn veel merken verkrijgbaar, maar niet alle vochtinbrengers zijn gelijk. Sommige hebben meer natuurlijke, “pure” ingrediënten en sommige hebben chemicaliën toegevoegd voor marketingdoeleinden… net als in shampoo of afwasmiddel!

Ik ben een grote fan van Sally Hansen’s Miracle Cure Flexible Hold Hairspray en gebruik het in mijn dagelijkse routine. Het ziet er geweldig uit op mijn donkere haar en droogt het haar niet uit zoals zoveel andere haarsprays doen. Je vindt het in de meeste drogisterijen bij jou in de buurt, maar misschien heb je nog nooit gestopt om het ingrediëntenlabel te lezen… als je dat wel hebt gedaan, zul je misschien verrast zijn om te zien dat dit product het drievoudige Healthy Radiance Complex heeft dat UVA/UVB SPF 15 en vochtinbrengende bestanddelen bevat, zodat je gazon er op zijn best uitziet, zelfs als het is blootgesteld aan schadelijke UV-stralen.

Het vinden van een vochtinbrengende crème met een formule die hydraterende bestanddelen combineert met tal van huidverbeterende ingrediënten kan een hele onderneming zijn. Dus als je je huid wilt hydrateren, maar ook op zoek bent naar een moisturizer die je teint voedt en vervelende irriterende stoffen de laan uitstuurt, is het tijd om er een te zoeken die glycerine als eerste ingrediënt bevat. Glycerine is een kleur-, geur- en smaakloze vloeistof die behoort tot een groep verbindingen die bekend staan als polyolen. Glycerine is aanwezig in alle natuurlijke lipiden (de naam van vetmoleculen) en is een belangrijk bestanddeel van de huidstructuur.