My virtual assistant
Image default
Bedrijven

Optimaal samenwerken in een huddle room

Een mooie huddle room is de perfecte ruimte voor productief videobellen; vooral tijdens de corona crisis. Met behulp van een huddle room zorgt u, als ondernemer, ervoor dat er optimaal gewerkt wordt binnen uw organisatie en met externe partners. Een huddle room is een virtuele vergaderruimte die geschikt is voor groepen van twee tot zes personen, die samen werken aan een bepaald project. Voor het laten inrichten van uw huddle room bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat uw huddle room over de juiste tools beschikt om virtueel samenwerken mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat de huddle room over een goede microfoon en een camera van hoge kwaliteit beschikt.

De benodigdheden in een huddle room

Naast een goede microfoon en een camera van hoge kwaliteit, wordt een huddle room uitgerust met andere benodigdheden die nodig zijn bij een vergadering. U kunt hierbij denken aan een whiteboard, een vergadertafel en stoelen. Het gebruik van huddle rooms neemt steeds toe. Wij helpen u bij het inrichten van een huddle room voor uw organisatie. Huddle rooms zijn zeer geschikt voor de collega’s die tijdens deze corona crisis vanuit huis werken. Maar ze zijn ook zeer geschikt voor u als ondernemer; als u in alle rust uw klanten of andere zakelijke relaties op afstand wilt videobellen.

Schakel ons in voor het inrichten van uw huddle room

Huddle rooms is de perfecte oplossing om op een goede manier digitaal in teamverband aan de slag te gaan. Wilt u weten of een huddle room iets voor uw organisatie is? Dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wilt u dat er optimaal gewerkt wordt binnen uw organisatie of met externe partners? Neemt u dan meteen contact met ons op, zodat wij naar een perfecte oplossing voor uw onderneming kunnen zoeken. Wij vinden zeker een oplossing die binnen uw onderneming en binnen uw budget passen.