My virtual assistant
Image default
Bedrijven

Terrasoverkapping voor de horeca

Wij hebben een horecabedrijf in de binnenstad van Deventer. We merkten dat onze gasten niet vaak buiten gingen zitten omdat het buiten te heet was in de zon, of juist te regenachtig in de regen. Hierdoor werd er bijna geen gebruik gemaakt van onze luxe lounge, waar men eigenlijk heel fijn kunt zitten.

Heerlijk lunchen of dineren, of gewoon even kletsen onder het genot van een kopje koffie en een gebakje. We besloten op zoek te gaan naar de terrasoverkapping waardoor onze gasten ook heerlijk buiten konden zitten. Die overkapping vonden we bij Buitink Deventer.

Wij en onze gasten zijn dit bedrijf nog iedere dag dankbaar.

Horeca overkapping

Dankzij de horeca overkappingen van Buitink Deventer kunnen onze gasten bij zon en regen toch nog buiten zitten. In het assortiment vindt u verschillende soorten terrasoverkappingen. Zowel terrasoverkappingen met een doek als overkappingen die vast zijn. Welke optie we ook gekozen hebben, onze gasten genieten het hele jaar door van ons gezellige terras.

In de winter is het er in combinatie met verlichting en verwarming knus en behaaglijk warm. In de zomer is het er heerlijk koel! En dat merken u en uw gasten!

Lounge overkapping: in weer en wind

We hebben ook gekeken tussen het uitgebreide assortiment aan lounge overkappingen. Deze wordt in de grond bevestigd, zodat hij staat als een huis. Hij is stormvast en kan het gehele jaar blijven staan! Hoe? Doordat het doek in de cassette schuift en het frame gecoat is.

Zelfs als het stormt blijft de terrasoverkapping perfect staan. Het doek blijft heel en het frame roest niet. Als het regent kunt u de hellingshoek makkelijk verstellen, waardoor het water van de lounge overkapping af loopt. Het was nog een lastige keuze, maar we hebben dankzij de deskundige advies een goede keuze kunnen maken.

Terras overkapping met doek

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een terrasoverkapping met doek. We konden een keuze maken uit drie systemen. De Pergolino, de Plaza home en de Cubola. Wij hebben gekozen voor de Pergolino, omdat dit een robuuste degelijke terrasoverkapping is. Wij houden wel van een robuuste stijl.

Ook van groot belang? Dat het water afloopt! De staanders staan in een plantenbak, waardoor de overkapping goed bij de rest van ons terras past. Dankzij de dienstverlening van Buitink Deventer hebben wij de terrasoverkapping die we al tijden zochten. Ons terras is bijna altijd vol, zelfs tijdens een forse regenbui. En dat merken we! Onder andere aan de omzet en de positieve feedback van klanten.

Zoekt u een terrasoverkapping en werkt u in de omgeving van Deventer? Dan raden wij Buitink Deventer ten zeerste aan!

http://www.buitink.info/