My virtual assistant
Image default
Onderwijs

Snelle opleiding tot pedicure!

Wil jij graag binnen een korte tijd een fijne opleiding tot pedicure gaan afronden zodat jij de schoonheidswereld in kan stappen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Deze organisatie heeft verschillende opleidingen die jou kunnen scholen tot een professional in de schoonheidswereld, waaronder de opleiding tot pedicure. Op de website van deze organisatie kun je alle informatie vinden over de opleiding pedicure die jij nodig zal hebben om een goede keuze te kunnen maken. Neem daarom zeker ook snel een kijkje op de website om erachter te komen of dit iets voor jou is! Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen.

Vakken

Als jij ervoor kiest om deze opleiding tot pedicure te gaan volgen, zal je er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Het programma van de opleiding tot pedicure biedt jou namelijk diverse vakken aan – zowel theoretische vakken als praktijkgerichte vakken. Zo leer jij alles wat je nodig hebt op een professionele pedicurist(e) te worden! Je krijgt vakken zoals bijvoorbeeld eelt snijden, specifieke anatomie en fysiologie, nagels knippen en materialenkennis. Bekijk snel op de website welke andere vakken jij allemaal zal gaan krijgen tijdens deze opleiding tot pedicure om te kijken of je het leuk vindt!

Details

Als je wilt gaan beginnen met deze opleiding tot pedicure, is het uiteraard handig om een paar details te weten. De actuele startdatum kun je vinden op de website, maar die is altijd op een maandag. De opleiding zal ongeveer 10 maanden duren, waarvan je 1 dagdeel per week op locatie les zal gaan krijgen. Daarnaast heb je zelfstudie en huiswerk die je zal moeten gaan maken. De opleiding pedicure houdt wel rekening met schoolvakanties! Ben je geïnteresseerd geworden in pedicures? Neem dan zeker nu snel contact op om meer informatie te krijgen, of schrijf je meteen in!