My virtual assistant
Image default
Sport

Wat is pre workout en hoe werkt het?

Een pre workout is zo samengesteld dat het je lichaam helpt voor te bereiden op een zware en intensieve inspanning. De juiste Pre workout levert energie en focus voor een goede workout. In dit artikel zal ik je meenemen in de wereld van pre workout. Wat is het? Wat doet het precies? En hoe kan ik dit op de beste manier nemen?

Werking van een pre workout

Een supplement wordt ontworpen om je lichaam te ondersteunen. Dit is ook het geval bij een pre workout. Het voorziet ons lichaam van energie, uithoudingsvermogen en focus. Hierdoor kan je een stuk langer en intensiever trainen. Je neemt een scoopie (1 dosering) 10-15 minuten voor je training. Na ongeveer een halfuur zul je de eerste effecten merken. Je bent een stuk energieker en ook scherper. Je hebt een hogere intensiteit en meer uithoudingsvermogen wat goed is voor je spiermassa. Ook bevat het arginine. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop.

Veel pre workouts lijken op elkaar. Dat is dan ook niet gek omdat de basis van het product ervoor zorgt dat je lichaam die benodigde energie krijgt. Het verschil zit hem vaak in de doseringen die ieder merk gebruikt. De exacte werking van een scoop zijn:

  • Krachttoename

  • Meer uithoudingsvermogen

  • Tegengaan van spierafbraak

  • Een betere transport van voedingsstoffen

  • Meer mentale focus en energie

Hoe neem je een pre workout?

Het nemen van een scoop kan je op 2 manieren doen. De meeste mensen mengen een dosering in hun flesje water. Of mensen gooien een scoopie direct in hun mond en spoelen dit weg met een beetje water. Ikzelf vind het persoonlijk lekkerder om de scoop te mengen in 250-350 ml water. Dit drink je in 1 keer op voor de beste effecten. 

De Sterrenstof Pre workout

Doordat er zoveel aanbieders zijn van dit goed zal ik je er één aanraden. De Pre workout van Sterrenstof is naar mijn mening 1 van de betere op deze markt. Het is namelijk een kwalitatief erg goed product en ook zeker te betalen. Buiten dat is de smaak ook nog eens buitenaards lekker. Het is dus zeker de moeite waard deze eens te bekijken. Sterrenstof heeft hiernaast ook een breed aanbod aan supplementen. Deze zijn allemaal te vinden op de site van Sterrenstof.