My virtual assistant
Image default
Internet

Laat potentiële klanten uw expertise ook online zien!

Gezien worden. Dat is de kunst van de onlinewereld. Met een klik vindt een klant waar ze naar zoeken en u wilt dat uw bedrijf bovenaan staat in hun zoekopties. Waarom? Omdat als uw klant u eerder vindt dan een concurrent, zij sneller voor u zullen kiezen! Een SEO specialist Eindhoven kan u helpen met gezien worden. De SEO specialist weet alles over SEO en de technieken achter zoekmachine optimalisatie. Met deze kennis kan uw website stralen in de zoekresultaten van Google.

Gevonden worden met linkbuilding?

Uw website mag gezien worden, maar wat heeft Google daar precies mee te maken? Zoals een SEO specialist weet, is Google marktleider in zoekresultaten. Vaak als een potentiële klant gaat zoeken naar de beste oplossing voor hun probleem, begint hun zoektocht bij Google. Hoe hoger uw bedrijf staat in de Google zoekresultaten, hoe eerder een potentiële klant voor u kiest. Met SEO, Search Engine Optimization, kan een SEO specialist Eindhoven uw domein vergroten. Dit doen deze specialisten doormiddel van technieken zoals linkbuilding. Met deze techniek verkrijgt u links van andere websites die linken naar uw website. Elke kwaliteitsvolle link wordt door Google gezien als een ‘stem’ voor uw website. Deze links bepalen samen uw ‘website populariteit’ en hoe meer relevante links u heeft, hoe hoger u bent te vinden in de Google zoekresultaten.

Kennis van kwaliteitsgerichte links.

Een SEO specialist Eindhoven heeft grote kennis over SEO en linkbuilding. Zij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen die kwaliteitsvolle links nodig hebben om uw website een boost te geven. De volgende 3 eigenschappen zijn belangrijk om te weten voor het verder groeien van uw online aanwezigheid.

  • Autoriteit; Google erkent waardering van uw SEO-potentie toe op basis van diverse factoren. Die autoriteit kan op drie niveaus worden bepaald: waardering van uw domeinnaam en van uw pagina; en de autoriteit die een link van pagina A naar pagina B doorgeeft. Hoe meer autoriteit, hoe beter.
  • Relevantie; Een relevante link heeft te maken met een link vanaf een pagina met hetzelfde onderwerp. Deze relevantie draagt niet alleen bij aan de relevantie van uw pagina maar ook aan dat van uw domeinnaam. Hierdoor zult u nog beter vindbaar worden in Google.
  • Vertrouwen; Vertrouwen betreft de mate waarin Google uw domeinnaam vertrouwt. Als u zich aan de richtlijnen houdt en u het vertrouwen heeft van andere websites met een hoog vertrouwen, vindt Google u waardig om hoger in de zoekresultaten te verschijnen.

Een SEO specialist inschakelen voor het beste resultaat.

Een SEO specialist Eindhoven heeft grote kennis over niet alleen de eigenschappen en regels van onder andere linkbuilding maar kan u op nog veel meer manieren helpen met het verkrijgen van betere zoekresultaten. Zij weten alles over hoe uw potentiële klant het beste kan worden benaderd. Met een SEO specialist verdwijnt u niet in de zee van Google-informatie.  Zij zorgen dat u gezien wordt!