My virtual assistant
Image default
Mode en Kleding

Met deze tips vind jij de perfecte bh!

Met deze tips vind jij de perfecte bh!

 

Het vinden van een goede bh is voor veel vrouwen iedere keer weer een uitdaging. Logisch, aangezien je natuurlijk niet iedere week een nieuwe bh aanschaft. Het maakt dan niet uit of het om een normale bh gaat een sportbh of push up bh. Doordat we er vaak niet vaker dan één uiterlijk twee keer per jaar mee bezig zijn, is het geen routine en zit het niet zo in ons systeem. Daarbij komt ook dat veel vrouwen vaak één of twee favoriete bh’s hebben, die vaak wanneer ze aan vervanging toe zijn niet meer verkrijgbaar zijn. Kortom, uitdagingen alom! Toch zijn er een aantal tips, die het uitzoeken van een nieuwe bh een stuk gemakkelijker maken. Het lijkt namelijk vaak vele malen moeilijker dan dat het daadwerkelijk is. Om je een idee te geven, hebben we een aantal tips voor je die je hierbij kunnen helpen.

 

Ga niet online op zoek

 

Het klinkt misschien gek, maar ondanks het feit dat je online tal van verschillende websites aantreft die een enorm assortiment aan bh’s hebben, kan het verstandig zijn om toch naar een fysieke winkel te gaan. De reden is namelijk dat je dan niet alleen direct persoonlijk advies krijgt, maar je ook kunt voelen hoe een bh voelt. Vooral wanneer je kiest voor een bh met vulling zoals een push up sport bh, dan is het natuurlijk vanaf een foto niet te zien hoe dik de vulling nu daadwerkelijk is. Ga je naar een winkel, dan kun je ook direct voelen hoe het voelt, maar kun je je bh ook direct passen. Laat je wat opsturen en het past niet, dan moet het retour, wat niet alleen vervelend is voor jezelf en het bedrijf, maar ook nog eens niet goed is voor het milieu. 

 

Speciaalzaak voor grote maten

 

Een deel van de vrouwen is vervelend genoeg niet in staat om bij een reguliere lingeriezaak te kunnen slagen. De reden is simpelweg dat de cupmaat niet beschikbaar is. De meeste lingeriezaken hebben namelijk vaak niet groter dan cupmaat E. Heb jij dus een grote cupmaat, zoals bijvoorbeeld cupmaat f of cupmaat h, dan zal je hiervoor naar een speciale winkel moeten die gespecialiseerd in is grote maten. Juist bij deze winkels is het belangrijk dat je wordt voorzien van de juiste informatie, aangezien je extra ondersteuning nodig hebt om eventuele lichamelijk klachten te voorkomen, zullen ze je dus wel moeten kunnen voorzien van de juiste informatie.