My virtual assistant
Image default
Bedrijven

Renovatie wrapping

Renovatie wrapping door De-signmaker

Heeft u thuis deuren of keukenonderdelen, of liften of andere objecten bij u op kantoor die eigenlijk gewoon aan vervanging toe zijn? Past de aanschaf van nieuwe onderdelen of het laten spuiten echter niet binnen uw budget? Kies dan voor renovatie wrapping! Door een onderdeel te laten renoveren wordt deze in wezen weer als nieuw gemaakt. Schade wordt weggewerkt en het onderdeel wordt weer bruikbaar gemaakt. Renovaties kosten echter vaak veel tijd en geld. Renovatie wrapping is daarom de ideale oplossing. Het duurt niet lang, het is aantrekkelijk geprijsd en er zijn talloze mogelijkheden. De folie die daarbij gebruikt wordt gaat ook nog eens erg lang mee en is tevens kraswerend.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van renovatie wrapping? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met De-signmaker om verder te informeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076 8508799.

De voordelen van renovatie wrapping

Door te kiezen voor renovatie wrapping geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • De renovatie is snel gerealiseerd;
  • Renovatie van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen;
  • De folie die gebruikt wordt is makkelijk vervangbaar;
  • IJzersterk folie dat kraswerend en duurzaam is;
  • U kunt de kleur van het onderdeel uitstekend behouden;
  • Zeer veel mogelijkheden wat betreft kleuren, motieven, structuren en maten;

Zowel goedkoper als sneller dan verven of spuiten!

Renovatie wrapping is de tegenhanger van het laten verven of spuiten van onderdelen. Behalve dat de kosten ervan veel lager zijn en het eindresultaat net zo professioneel is, duurt het ook nog eens veel minder lang. Tevens zijn er talloze mogelijkheden. De gebruikte folie is verkrijgbaar in talloze kleuren, structuren, vormen, effecten en maten. Benieuwd naar onze eerdere werken? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Geïnteresseerd in renovatie wrapping en wilt u meer weten? Heeft u vragen over de mogelijkheden of de kosten? Neem dan gerust eens contact met ons op! U kunt ons bellen op 076 8508799 of het contactformulier invullen. Vraag ook gerust een offerte aan.