My virtual assistant
Image default
Dienstverlening

Meubel schade

Meubelschade

Meubels raken in het gebruik vanzelfsprekend wel eens beschadigd. Heeft u een deuk in het hout, een kras, schade veroorzaakt door een huisdier, verhuisschade, een val- of stootschade, schroei- of zengschade of een afgebroken poot? Maat Repair kan, met deskundig personeel en een uitgebreide, professionele reparatieset, vrijwel de meeste schades technisch en cosmetisch met een zeer goed resultaat repareren. Niet alleen als er iets beschadigd is in uw huis, maar ook bij schade aan het meubilair van uw caravan, camper of boot. Maat Repair is uw specialist bij het repareren van allerlei soorten meubelschade.

Het schadeherstel kan in de meeste gevallen plaatselijk door een van onze specialisten worden uitgevoerd dankzij een degelijke reparatieset. Mocht herstel op locatie niet mogelijk zijn, kunnen wij de schade desgewenst voor u in ons atelier herstellen. Maat Repair verzorgt hierbij vanzelfsprekend ook het transport.

Maat Repair: voor reparatie en bijwerken van meubelschade

Herstelbedrijf Maat Repair is servicegericht, dienstverlenend en gespecialiseerd in de reparatie van zeer uiteenlopende meubelschade. Wij hebben als doel om bij het repareren de schadekosten zoveel mogelijk te reduceren en daarbij de overlast zoveel mogelijk te beperken. Maat Repair werkt daarbij uitsluitend met ervaren en bekwame vakmensen met reparatieset en hanteert marktconforme prijzen. Onze herstellers en ingehuurde freelancers brengen de nodige betrouwbaarheid, kennis, kunde en ervaring mee voor iedere reparatie of voor het bijwerken van uw meubels. Zij streven altijd naar het hoogst haalbare serviceniveau en denken met u mee. Onze communicatie is helder en wij bieden de mogelijkheid tot het overdragen van een herstelrapport.

Voor een schadebeoordeling op locatie kunt u ook bij ons terecht. Wij brengen u een persoonlijk bezoek waarbij wij de situatie beoordelen. Vervolgens adviseren wij u over alle mogelijkheden omtrent het repareren of bijwerken van het beschadigde onderdeel of gehele meubelstuk. Daarnaast adviseren wij u ook in onderhoud en reiniging van composiet en natuurstenen werkbladen. In onze webshop kunt u de benodigde onderhouds- en reinigingsmiddelen van AKEMI bestellen.

Meubelschade laten repareren?

Heeft u genoeg van uw kapotte stoel, kast, trapleuning of eettafel? Of wilt u niet langer tegen de ontsierende schroeiplekken op uw bijzettafel aankijken? Schakel dan de hulp van Maat Repair in. Wij bieden u graag een oplossing, zoals reparatie of bijwerken, zodat uw meubels er weer goed uit komen te zien. Maat Repair is gevestigd in Limburg, maar wij werken door heel Nederland en België, waarbij wij niets extra’s rekenen voor de afstand.

https://maatrepair.nl/