My virtual assistant
Image default
Financieel

Is litecoin beter dan bitcoins?

Wanneer u kijkt naar de twee meest populaire vormen van virtuele valuta die vandaag beschikbaar is, merkt u veel overeenkomsten. Beide zijn gebaseerd op het bewijs van werk (de mogelijkheid om een transactie te verifiëren door een specifieke reeks instructies te volgen), beide gebruik van virtuele valuta’s die flexibel en aanpasbaar zijn, en beide zijn al een tijdje al een tijdje in de buurt. Maar wat is het echte verschil tussen Litecoin en Bitcoin? Wat is beter voor uw behoeften?

 

Er zijn enkele grote verschillen tussen deze twee valuta’s. Een van de belangrijkste verschillen die ze onderscheidt, is hun bewijs van werk (POW) -systeem. Met Litecoin hoeft u geen software te downloaden of akkoord te gaan met de kosten van services om het te gebruiken. In plaats daarvan moet alles wat je hoeft te doen een lichtgewicht client van een website, installeer het op je computer en gebruik het dan zoals elke andere internetvaluta. Dit is een grote differentiator tussen Litecoin en andere lichtgewicht valuta’s. Veel mensen die niet bekend zijn met de werking van virtuele valuta’s (Xerm, Forrester Research, etc.)

Vind dat het gebruik van lichtgewicht programma’s zoals Litecoin een geweldige manier zijn om aan de slag te gaan.

 

Een ander groot verschil is hoe het systeem van Litecoin werkt met zijn verschillende Fiat-valuta’s. In tegenstelling tot de meeste vormen van cryptocurrency die achter gesloten deuren werken met hun makers en ontwikkelaars in een geheime conferentie, maakt Litecoin iedereen die geïnteresseerd is om bij te dragen aan het ontwikkelingsproces. Iedereen kan de code controleren, nieuwe blokken maken of gewoon het bestaande systeem verbeteren. Dit is niet waar met de meeste andere valuta’s. Het feit dat Litecoin iedereen kan transacties zonder een centrale entiteit te vereisen, maakt het een zeer aantrekkelijke keuze voor velen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

 

Ten slotte komen we tot het bewijs van-werk versus bewijs van brand. Hoewel beide methoden kunnen worden gebruikt, vereist het bewijs van brandwond een ongelooflijk grote hoeveelheid middelen om een succesvolle aanval tegen het systeem te lanceren. Daarentegen heeft het bewijsstuk weinig middelen nodig om een campagne te lanceren, omdat iedereen eenvoudig een campagne kan starten nadat een geldig account is gecreëerd met de officiële dienst van Litecoins.

 

Zoals je kunt zien, zijn de verschillen tussen litecoïne en bitcoins erg belangrijk.

Hoewel veel mensen hun eigen persoonlijke mening hebben, is het belangrijk om te begrijpen waarom elk beter is dan de andere. Beide kunnen worden beschouwd als een investering op lange termijn. Het komt gewoon naar beneden waar je op de lange termijn het beste voor je bent.

 

Uiteindelijk komt de keuze naar u toe. Als u het type persoon bent dat de wereld een betere plek wil maken, zal Litecoin u een veilige en snelle manier bieden om dit te doen. Als u een meer conservatieve aanpak wilt, moet u vasthouden aan traditionele methoden voor de handel in virtuele valuta zoals de Amerikaanse dollar of de euro. Naarmate de jaren gaan, zullen meer opties voor privévaluta’s opdagen, en welke u ook kiest, zal hoogstwaarschijnlijk beter zijn dan de concurrentie.

Koop of verkoop Litecoin van Bitcoinmester